Harry herceg és Meghan Markle munkahelyi kötelezettségeik miatt az elmúlt heteket Európában töltötte. Külföldi média arról számol be, hogy találkozniuk kellett a királyi család egy közeli tagjával.

Fotó: shutterstock/Heide Pinkall shutterstock/FiledIMAGE

Harry herceg és Meghan Markle ritkán tért vissza Európába, mióta az Egyesült Államokba költözött. A brit királyi családdal való konfliktus következtében nem is látogatnak Nagy-Britanniába. A közelmúltban azonban kötelességeik arra kényszerítették őket, hogy visszatérjenek.

Az uralkodó fia részt vett az általa kezdeményezett németországi Invictus Games-en. Külföldi sajtó szerint a pár megállt Portugáliában egy rövid nyaralásra, mielőtt Kaliforniába repült volna. Ezzel egy időben meglátogatják az egyik királyi családot – Eugenie hercegnőt.

Harry herceg és Meghan Markle meglátogatta Eugenie hercegnőt? Ezt sugallja a körút

Amikor Harry herceg és felesége 2020-ban lemondott a rangidős királyi tisztségről, a közte és a többi királyi család közötti viszony innentől kezdve feszült lesz. Nem sokkal ezután elkezdődtek a vádak. Sussex hercegének egy teljes listája volt a Buckingham-palota ellen felhozott vádaknak, többek között: rosszul bánik a feleségével, vagy arról beszél, hogy milyen színű lehet Archie bőre.

Nem csoda, hogy a herceg nem látogatja meg családját és fordítva. A legutóbbi portugáliai tartózkodása során azonban kivételt kellett tennie. A helyi bulvárlapok szerint feleségével ott ismerkedtek meg Eugenie hercegnővel. Tavaly jelentették be hogy a királynő unokahúgának férje, Jack Brooksbank új állást kapott, ami azt jelentené, hogy a párnak meg kell osztania idejét az Egyesült Királyság és az Ibériai-félsziget között.

Harry herceg továbbra is szoros kapcsolatban áll Eugenie hercegnővel. Barátok maradtak

A People magazin forrása szerint Harry herceg nem szakította meg a kapcsolatot Eugenie hercegnővel és Beatrice hercegnővel. Ellenkezőleg. Az unokatestvérek maradtak a királyi család egyetlen olyan tagjai, akikkel a hercegnek sikerült szoros kapcsolatot ápolnia.

„Még mindig a legjobb barátok, és állandóan beszélgetnek. Ez a dráma közte és Meghan között, valamint a szakadás a család többi tagjával nagyon megterhelő volt a lányok számára. Nehéz nézni, mert mindkét fél látja.

– mondta a forrás.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Meghan Markle (@meghan.markle.official) által megosztott bejegyzés

A kötelék jól látható volt III. Károly király májusi koronázásakor. Harry herceget látták Eugenie hercegnővel és férjével beszélgetni. Ezen kívül Erzsébet királynő unokája II. ő volt az egyetlen, aki beleegyezett, hogy szerepeljen a Netflix „Harry és Meghan” című dokumentumfilmjében. Tavaly az Egyesült Államokban is meglátogatta a házaspárt, hogy elmenjen velük a kaliforniai Super Bowlra.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Így nézhet ki a királyi család a jövőben. A netezők azt mondják: „Harry és Meghan túl keményen bántak” (VIDEO)

Ami megfelel Kate hercegnőnek, Meghan nem. Nem fogja elhinni, hogyan szegte meg a protokollt