Bár a testszőrzet teljesen természetes és normális, sok nő esztétikai okokból választja a gyantázást, és jobban érzi magát. Hogyan csináld gyorsan és hatékonyan otthonod kényelmében?

Fotó: Pexels/Karolina Grabowska

Amikor az otthoni szőrtelenítés mellett döntünk, általában borotvát és habot használunk, ami állítólag puhítja a szőrszálakat és megkönnyíti a csúszásukat. Mit tegyünk, ha nincs kéznél? Tusfürdő vagy szappan helyett használjon hajkozmetikumokat. A hatások tetszeni fognak.

A szőrtelenítés egy olyan eljárás, amelyet gyakran otthon végzünk. Hogyan lehet megkönnyíteni?

Sok nő minden nap otthon szőrtelenít borotvával, tapaszokkal vagy speciális kozmetikumokkal, amelyek puhítják, majd feloldják a hajat. A lézeres szőrtelenítésnek is sok szerelmese van, de egy professzionális eszköz vásárlása vagy szépségszalonban való használata óriási kiadásokkal jár. Hogyan lehet egyszerűen, gyorsan, gördülékenyen és problémamentesen lezajlani az egész folyamatot, ha csak egy borotvapenge áll rendelkezésünkre?

Okos trükk az otthoni problémamentes szőrtelenítéshez. Nyújtson hajkozmetikumokat

Amikor úgy döntünk, hogy borotvával szőrtelenítünk, gyakran speciális habot vagy gélt adunk a készlethez, hogy az egész eljárást hatékonyabbá és egyszerűbbé tegyük. Mit tegyünk, ha nincsenek kéznél? A kellő kenést nem biztosító szappan vagy tusfürdő helyett használjunk más, nem feltűnő kozmetikumokat.

Hajkondicionálóról beszélünk, mely konzisztenciájával nem csak, hogy minden helyre elérjen a borotva anélkül, hogy elakadna, hanem ápolja a bőrt, mélyen hidratálja és puhává teszi a hajat. Érdemes használni, ahelyett, hogy pénzt költenénk erre a célra tervezett kozmetikumokra, amelyek csak a kádban vagy a szekrényben foglalnak helyet, ráadásul drágák is. Ennek az egyszerű trükknek köszönhetően a borotválkozás problémamentes lesz, bőre pedig puha és táplált lesz a kezelés után.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Télen nem búcsúzom 2 terméktől. Istenien kisimítják az ajkakat, hidratálnak és volument adnak az ajkaknak

A kommunizmus idején minden nőnek a kozmetikai táskájában volt. Úgy működik, mint a botox a ráncokon