Használja ki régi törölközőit: 10 zseniális trükk, hogy új életet adjon nekik anélkül, hogy el kellene dobnia őket

a törölközőidet Már nem olyan puhák, mint voltak, és nem tudod, mit kezdj velük? Néha, hogy ne váljanak durvává, a trükk a következő. Azonban, ha nincs orvosság, ezek a textíliák elveszítik puhaságukat, és mint minden, a használat során elhasználódnak, ami nem teszi lehetővé, hogy újra rendeltetésszerűen használja őket. Bár eljött az idő, megteheted hasznosítsa újra a régieket sok más funkcióhoz.

Valójában több oka is van annak, hogy miért érdemes. adj nekik új életet a régi törölközőinkhez. Ha szeretné felfedezni, hogyan hasznosíthatja újra és más célokra használhatja őket, olvasson tovább! Megtalálod leghatékonyabb ötletek hogy a legtöbbet hozza ki textíliáiból, és mindent felfedez, amit megtehet velük. Nézd csak!

Tisztítási trükk

1. Tisztítókendők

Az egyik leggyakoribb és legegyszerűbb trükk, amit megtehetsz, hogy új életet adj régi törölköződnek, ha kis négyzetekre vágod őket háztisztító rongyok. Egy másik lehetőség, hogy arctisztításra használd őket, de mindig finoman és körkörös mozdulatokkal nyomkodd, hogy ne sértsd meg a bőrt.

2. Töltelék párnákhoz

Ha az Ön esetében a törölközők túlságosan megsérültek, alternatíva lehet, hogy továbbra is a legtöbbet hozza ki belőlük vágd apró darabokra, és használd tölteléknek párnának, párnának, puffnak… Vagy akár kisállatágyban is.

Fürdőszoba szekrény törölközőkkel.

A bútor

3. Előke a kicsiknek

Ha gyerekei vannak, és elege van abból, hogy újra és újra megtisztítja az előkéket, vagy folyamatosan újra költi, akkor a régi törölközőit is használhatja nedvszívó előkéket készítsen és ideális anélkül, hogy meg kellene vásárolni őket.

4. Eredeti és szórakoztató szőnyeg

Használja ki régi törölközőjét, és készítsen szórakoztató új szőnyegeket a fürdőszobába vagy háza bármely sarkába. Próbáljon csíkokat kivágni belőle több különböző törölközőt, és fonja be őket. Ezután tekerje ezeket a fonatokat egyre kisebb körökbe, és varrja össze őket. Az eredmények meglepőek lehetnek! Ha másképp, akkor párnázott és bolyhos szőnyeget szeretne készíteni, szerezzen be egy gumirácsot, olyat, amilyen a szőnyegek alá kerül, hogy ne mozduljon el, vágja a törölközőket kis csíkokra, és kösse össze csomóval. azokat a vékony csíkokat az állványon. Számunkra ideálisnak tűnik!

5. Bevásárló- vagy strandtáska

Ha van egy törölköződ, amelyet már nem használsz, de a lenyomata még mindig elég szépnek és ideálisnak tűnik ahhoz, hogy továbbra is használd, kihasználhatod, hogy egyszerű strandtáska praktikus bevásárlótáskává. Az egyetlen dolog, amire szüksége lesz, az egy régi törölköző, néhány ruhafogantyú, olló, cérna és egy varrógép. Ideális lehet számodra, és rengeteg személyiséget fog sugározni!

6. Konyhai kesztyű

Tökéletes megoldás a régi törölköződre, ha elég vastag, használhatod konyhai kesztyűt készíteni. Javasoljuk, hogy használjon saját sütőkesztyűt referenciaként, hogy megtudja, hogyan kell varrni az összes részt. Remek ötlet újrahasznosítani ezeket a textileket!

7. Fürdőszobapapucs

Van valami eredetibb tennivaló saját testreszabott tornacipőd? Egy másik alternatíva, amelyet javasolunk, hogy kihasználja azt a régi törölközőt, amelyet már nem fog használni, az, hogy megvarrja a fürdőszobai papucsot. Javasoljuk, hogy vegyen egy akkora törölközőt, hogy saját magának készítse el. Használja a többi papucs talpát, amelyet már nem használ sablonként, és ugyanígy vágja ki a törölközők részeit. Ezután megfelelő ragasztóval rögzítse a gumihoz, és hagyja megszáradni.

Ha van plusz törölközője, mindig készíthet ferde ferdeséget, amelyre felteheti a lábát. A befejezéshez csak az összes alkatrészt kell összeillesztenie tűvel és cérnával, és élvezheti az új papucsokat a fürdőszobába.

8. Huzat a vasalódeszkához

Ha a vásárláson gondolkodik új huzat a vasalódeszkához, ne siess! Használjon olyan törölközőt, amely otthon van (zuhany típusú), és amelyet már nem használ, hogy nagyszerű huzatot készítsen a vasalódeszkának.

Fiók részlete fehér törölközővel.

A bútor

9. Új kisállatágy

A régi törölközőből minden hasznot húzhat, nem csak Önt szolgálja, hanem ki is használhatja, hogy kiegészítőket készítsen kedvenceinek. Valójában, ha két hasonló méretű régi törölközőt összeilleszt, kitölti a belsejét és megvarrja a körvonalukat, szerezzen ágyat kutyájának vagy macskájának. A töltelék lehet bármilyen más anyag vagy egy másik régi törülköző, amit apró csíkokra vágunk.

10. Egy rágójáték kedvencének

A korábban megbeszéltekkel összhangban kihasználhatja régi törölközőit is, amelyeket már nem használ kedvence meglepésére. Mint? Hozzon létre egy kisállat rágójáték három csíkra vágott és biztonságosan befont törölközővel. Nemcsak gazdaságos és nagyon eredeti alternatíva, ha kedvencünkkel játszunk, de tiszta boldogságban csóválja a farkát!

Ha szeretne naprakész lenni mindazzal, amit közzéteszünk, .

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche