Hé! Bepillantás Sienna Miller 16. századi brit vidéki kunyhójába (fotók és videók)

Az Architectural Digest enteriőr magazin Sienna Miller színésznő vidéki otthonában vendégeskedett. A ház, amelybe ma bepillanthatunk a kiadványnak köszönhetően, egy jelentős felújítás után készült, a 16. századi hagyományos angol stílusban, önmagában is ötvözve bizonyos mennyiségű modern árnyalatot.

A Hobbit House, ahogy ő nevezi kedvenc menedékhelyét, az angliai Buckinghamshire-ben található, és mindössze 45 percre van Londontól. A nádtetős ingatlan varázslatos rétekkel van körülvéve, egy hely, amelyet a 40 éves szőkeség „paradicsomnak” hív.

Sienna mindössze 25 éves volt, amikor megvette a házat. Csak a közelmúltban, a világjárvány idején döntött úgy, hogy a villát hagyományos vidéki stílusban felújítja és átalakítja. A megjelenésről és a belső kialakításról való döntést teljes mértékben barátja, a rendező, Gabi Dellal kezében hagyja. És amikor meglátja a végeredményt, a színésznő elragadtatva felkiált: „Tudtam, hogy Gabby az igazi!”

A konyhában indulva az „Amerikai Sniper” sztárja bemutatta az 1920-as évekből származó Crittall ajtókat és a nagyméretű Lacanche tűzhelyet, amelyről lelkes szakácsként mindig is álmodott.

„Egy ilyen régi ház varázslatos dolog, de a modern vonások nagyon passzolnak” – mondja az AD-nek.

Az étkező az 1970-es években a ház bővítésének része. Magas mennyezettel és tükrökkel rendelkezik, amelyek a nagyobb tér illúzióját keltik. Egy hangulatos nappaliba vezet, amely tele van gyönyörű színes bútorokkal, hatalmas kandallóval és egy zongorával, amelyet első barátja ajándékozott Millernek.

A villában hat hálószoba található. A színésznő azzal viccelődik, hogy a háza „a legnagyobb kis ház, amit valaha láttál”. Azt is hozzáteszi, hogy vidéki otthonának természetes varázsa a pókháló, a boros kuckójával együtt.

A „kényelmes szoba”, ahogy Miller a nappalinak nevezi, álomszerű kiegészítője történelmi lakhelyének. Alacsony mennyezetével és eredeti gerendáival a hely egyszerűen varázslatos, és a színésznő elmagyarázza, mennyire figyelemre méltó, hogy 1550-ben családok éltek ebben a házban.

Az emeletre költözve Miller elmondja a magazinnak, hogy 9 éves lánya, Marlowe szobája „olyan, mint Jane Austen szobája” – egy bájos szoba kis régi ablakokkal.

Végül a színésznő kinyitja káprázatos hálószobája ajtaját, amelyet Dellal teljesen átalakított. A szoba lenyűgöző részleteivel lenyűgöz, beleértve a magas mennyezetről lógó muránói üveglámpást és a „táncoló meztelen boszorkányokat” ábrázoló lenyűgöző tapétát, ahogy Miller írja le őket.

„A mennyország a szobámban alszik, és a függönyön átszűrődő reggeli fényre ébredek” – mondja. Régi üvegezésű retro ajtókészlet vezet a csendes, idilli, rétre néző erkélyre. A részletek fontossága átkerül a fürdőszobába is, amely antik szalonajtókkal és marokkói csempével büszkélkedhet a zuhanyzóban.

A házon kívül található egy kert, amely számos egyedi kényelmi szolgáltatással rendelkezik, mint például játszóház, grillező, tó és melléképület. Miller szerint a melléképület egykor unalmas raktár volt, amíg Dellal át nem alakította „az ingatlan legromantikusabb hálószobájává”. Az egykori raktár ma fatüzelésű kályhával és a magas mennyezetbe épített vintage feliratokkal büszkélkedhet.

A 40 éves Sienna már több hónapja szenvedélyes szerelmet él át a 26 éves modellel és színésznővel, Olly Greennel. Ők ketten először egy párként jelentek meg a vörös szőnyegen az év elején, az Oscar-díj előtti vacsorán, és nemrégiben egy wimbledoni teniszmérkőzésen vették észre őket egymás mellett.

Azok a férfiak, akiknek volt esélye arra, hogy az angol színésznő szeresse őket a múltban: Tom Sturridge (akivel van egy lánya, Marlowe), Daniel Craig és Jude Law.

Olvass tovább:

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche