Helyoptimalizálás: 5 eredeti ötlet a dolgok szekrény nélküli tárolására

Helyoptimalizálás: 5 eredeti ötlet a dolgok szekrény nélküli tárolására

Lehet, hogy most költözött új otthonba, és nincs meg minden bútora, amire szüksége van, vagy olyan sok holmi halmozódott fel, hogy nem fér el a szekrényben. Ez mindenesetre azt jelzi, hogy optimalizálni kell életterét. Hogyan kezeljük a dolgok tárolásának problémáját – elmondjuk ebben a cikkben a HOCHU.UA oldalon.

Ne rohanjon újrahasznosítani, vagy ne adja oda dolgait valakinek, ha jelenleg nincs hol tárolni. Használja ezen life hackek egyikét, hogy optimalizálja lakása terét.

Hely az ágy alatt gyakran észrevétlen marad. De hiába, mert itt tudod rendezve és könnyen hozzáférhető helyen tartani a dolgaidat. Vásároljon tárolóedényeket vagy dobozokat, amelyeket könnyen elhelyezhet az ágykeret alá, és helyezzen el bennük ruhákat, cipőket vagy ágyneműt.

Telepítse falakra polcok vagy függő rendszerezők. A függőleges tér használatával tárolhatja a dolgokat anélkül, hogy feláldozna a helyről.

Adjon előnyben többfunkciós bútorok, mint például a rejtett rekeszes oszmánok vagy a beépített tárolóval ellátott dohányzóasztalok. Így funkcionalitással bővítheti terét, és megoldhatja a különféle dolgok tárolásának problémáját.

Ne feledkezz meg róla helyiség válaszfalak. Keressen olyanokat, amelyekben beépített polcok vagy rekeszek vannak. Így helyet kap a dolgok tárolására, ugyanakkor vizuálisan felosztja stúdiólakását különböző lakóterületekre.

Használat függő tárolórendszerek. Így az ajtók hátsó falára vagy a belső szekrényekre akaszthat zsebes rendszerezőket, amelyek ideálisak az apró tárgyak számára.

Korábban azt is elmondtuk, hogyan használd a ruhákat, hogy mindig kényelmes legyen a használata. Ezzel a life hack-el megszűnnek a megfelelő ruhák megtalálásával kapcsolatos problémák.

Fotó: freepik.com

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche