Hidegvérű jelek. Ezek a férfiak soha nem mutatnak érzelmeket, távol tőlük!

Nyilas (november 23. – december 21.)

A nyilasok vándorok, szeretnek új helyeket felfedezni. Ezért nem ragaszkodnak olyan helyekhez, dolgokhoz és emberekhez, amelyek azt a kellemetlen érzést keltik, hogy valami visszatartja őket. Egyetlen hátrányuk, hogy ambícióik miatt túlságosan önközpontúak lehetnek. Általában túl elfoglaltak az életükkel és munkájukkal ahhoz, hogy valóban kommunikáljanak és kifejezzék érzéseiket.

Vízöntő (január 21. – február 20.)

A Vízöntő egy légi jegy. Szokatlanok, lázadók és vad szívűek. Mindennek azonban az a hátránya, hogy rendkívül intelligensek, ezért logikát használnak az élet összes problémájának megoldására. Ha szembe találják magukat valakivel, aki bizalmaskodni akar és beszélni akar, nagyon kényelmetlenül érzi majd magát. Mivel főként a logikát követik, mindig maguktól oldják meg a problémáikat, hogy ne kelljen bizalmaskodniuk senkivel.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpió egy vízjegy, szenvedélyéről és intenzitásáról ismert. Ha egy Skorpió sértve érzi magát, nem lesz nyitott veled. Manipulatív lesz, hideg, és megpróbálja kideríteni minden gyengeségét, és akkor támad, amikor a legkevésbé számít rá. Csak hogy ne mutassa ki az érzéseit.

Szűz (23.8. – 22.9.)

A Szűz egy földi jegy. Ezek a férfiak szorgalmasak, elemzőek és erősek. Szeretik az irányítást, és szeretnek megbizonyosodni arról, hogy ők irányítják. A legapróbb dolgokat is megtervezik, ezért vannak annyira kapcsolatban a fejükkel. Érzelmeikkel azonban nem tudnak mit kezdeni, gyakran eltitkolják, kívülről pedig még inkább hidegnek, megközelíthetetlennek tűnnek.

Forrás: Youtube

Források: ,

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche