Hogy ne csak tisztítsd, de illatosíts is: egy csodakeverék, amely ápolja mosogatóját

Bizonyára Ön is észrevette már, hogy néha kellemetlen szag árad a mosogatóból. Ahhoz, hogy megszabaduljon tőle, nem szükséges speciális vegyszereket vásárolni a csövek dugulásának megszüntetésére. Használja a sok háziasszony és blogger által ajánlott receptet. A HOCHU.UA cikkében többet mondunk el.

Leggyakrabban a kellemetlen szag megjelenése a konyhában a szemeteshez és a szifonhoz kapcsolódik. Az első problémája könnyen megoldható: dobja ki a szemetet, és mossa ki a kukát. Mi a helyzet a mosogató szagával? Kiderült, hogy megszabadulni tőle sem túl nehéz.

Ennek a feladatnak a megbirkózása érdekében készítsen egy egyszerű megoldást, amelyet a háziasszonyok rendszeresen öntnek a lefolyónyílásba. A termék mindössze három komponenst tartalmaz: szódát, ecetet és illóolajat, aminek az illata tetszik (ha nem tudja melyiket válassza, előnyben részesítse a citrusos élénkítő aromákat). Az első két összetevő segít eltávolítani az egyszerű dugulásokat, a harmadik pedig ízesítőként működik. Először hagyjuk hatni a szódát és az ecetet, majd öntsünk mindent forrásban lévő vízzel, és csepegtessünk a tetejére néhány csepp illóolajat. Minden nagyon egyszerű és egyben hatékony!

Korábban arról is beszéltünk, hogyan kell rögtönzött eszközöket használni. Még csak ki sem kell tekerni!

A hírfolyam szerkesztője: Natalya Khitskaya

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche