Hogyan díszítsük fel az ajtót karácsony előtt? Gyönyörű koszorúk, amelyek felkeltik az ünnepi hangulatot

A karácsony előtti idő is kellemes kötelességekkel, vagy inkább örömekkel jár – ezek díszek.

Még az ajtód is belélegezhet „karácsony” – lásd az inspirációkat!
Akár saját kezűleg készíti, akár inkább megvásárolja, lakása, erkélye, ablakai vagy ajtói díszítése természetesen az év legszebb ünnepei közé tartozik.

Karácsony, dekoráció, koszorú Mit szólnál egy ilyen feltűnő karácsonyi koszorúhoz? Kidíszítenéd vele az ajtót?

A karácsony már azelőtt fellélegezhet rád és vendégeidre, hogy átlépnéd a lakás vagy ház küszöbét. Igen, karácsonyi koszorúkról beszélünk, amelyekkel feldíszíthetjük az ajtónkat. Mutatunk néhány ünnep előtti inspirációt, amelyek változatosságukkal biztosan tetszeni fognak.

koszorú-kollázs Balról felfelé: 1: Dekoratív ajtókoszorú, Tchibo, 2: Karácsonyi koszorú arany árnyalatban, WestwingNow.sk, 3: Ajtókoszorú, Luxdeco.com (a PR Shots segítségével), 4: Karácsonyi koszorú – piros, WestwingNow. sk, 5: Dekoratív koszorú: piros és zöld, Lights4fun.co.uk (a PR Shots-on keresztül) 6: Dekoratív ajtókoszorú sötétzöld színben, Homesense.com

Természetes anyagok és hagyományos karácsonyi színek? Vagy egy kivételesen ünnepi aranyat vagy ezüstöt választasz? Még egy szép piros árnyalatú koszorúnak is megállja a helyét a karácsonyi dekorációban.

Karácsonyi dekoráció Karácsonyi koszorú ajtódíszként.

Válasszon karácsonyi koszorút ízlése szerint – tekintve a természet által kínált anyagok számát, valóban bőven van miből válogatni. Ha a karácsonyi koszorút többször is fel szeretné használni az ajtón, akkor nyúljon műkoszorúkhoz, amelyek sokszor szinte megkülönböztethetetlenek a természetesektől.

Karácsony, dekoráció, koszorú Klasszikus zöld és piros színben is készíthetsz szép dekoratív koszorút az ajtóhoz.
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche