Hogyan díszítsük idén a fát? Próbálja ki horoszkóp jegye szerint!

Minden évben ugyanaz a klasszikus, ami már a nyakadba kúszik? De mit tegyünk a karácsonyfával, hogy az érzékeinket kielégítse?

Hogyan díszítsünk karácsonyfát? Próbáld követni a jeledet.
A legtöbb európai háztartásban a karácsony szerves részét képező díszítés nem mindig egyszerű. Valaki követi az évről évre változó trendeket. Egy másik ember minden évben ugyanazokat a díszeket rajzolja, és csak a tűkre akasztott édességeket cseréli le. Ha Te is azon kísérletezők közé tartozol, akik idén is szeretnének egy gyönyörű fával tündökölni, amely mindenekelőtt örömet okoz neked, akkor a jegyed szerint kipróbálhatod!

Portál PsychicWorld.com jelzi, hogy személyiségünk érintettsége, amelyet részben a születésünk horoszkóp jegye is befolyásol, iránymutató lehet a karácsonyfa díszítésekor. A kiválasztott trendek és javasolt stílusok állítólag a leginkább megfelelnek az egyes jelek ízlésének. Ki tudja, nem merjük kijelenteni, hogy 100%-ig igaz, de egy próbát megér.

karácsonyfa Hogyan díszítsünk karácsonyfát a horoszkóp jegye szerint? Hogyan díszítsünk karácsonyfát a horoszkóp jegye szerint?

Kos – Ombré téma

A merész és ambiciózus Kosok szeretnek első számú lenni, ezért olyan témára van szükségük, amely kiemelkedik a tömegből. Az Ombre téma már első pillantásra megragadja a tekintetét, és a színtónust az Önhöz legközelebb eső színre oszthatja. Csak annyit kell tennie, hogy a felső fénnyel kezdje, és menet közben egyre sötétedik. Például elhelyezhet fehér csillagokat felül, sarkvidéki kék díszeket középen, és sötétkék szalagokat alul a téli csodaország témához.

Bika – Erdei lények téma

A Bikák békés, rusztikus környezetet élveznek, így az erdei lények tökéletes alanyai ennek a jegynek. Tekerj a fa köré egy egyszerű csillogó lámpafüzért, majd díszítsd papírszarvassal, nemezmókusokkal és rengeteg erdei állatdísszel. Ez a téma nem csak rusztikus, hanem szeszélyes is. Tökéletes azoknak, akik a szabadban szeretnének ünnepelni a karácsonyt a csillagok alatt, a természet közepén.

Gemini – többszínű téma

Az Ikrek egy mozgalmas és élénk jegy, amelyhez a sokszínű karácsonyfa téma tökéletes. A fát színes és ütős díszítésekkel díszítheti, az óriási vörös díszektől a kék masnikig és arany talmig, ha Ön egy Ikrek, akinek nincs ideje, akkor ez neked való.

Rák – téma Régimódi

A Rák jegyében élő emberek érzékenyek és erőfeszítés nélkül energikusak. A finom vörös, arany és narancssárga díszítések kellemes hangulatban tartják a Rákokat. A részletgazdagság érdekében néhány szárított narancsszeletet is illeszthetnek a fájukra – az illat, amely a házban szétárad, a karácsony esszenciája.

Oroszlán – Aranyozott téma

A temperamentumos tűzjelzés teátrális és intenzív szenvedéllyel sütkérez a fényben, akárcsak a karácsonyfa témája! Hozzon létre meleg ünnepi fényt a lenyűgöző arany és bronz színpalettával. A további csillogás és csillogás (a drámáról nem is beszélve) érdekében tegye a dekorációkat túlméretezetté és csillogóvá.

Szűz – Farm téma

Ez a földjel praktikus, perfekcionista tulajdonságokat képvisel, amelyek megfelelnek a farm témájának. A semleges arany és a fehér tónusok a legtöbb dekorral keverednek, és nagyszerű alapot nyújtanak bármely parasztház vagy vidéki elegáns megjelenéshez. Ezután már csak néhány ünnepi és rusztikus vonásra van szüksége, mint például egy rattan fedő, steppelt faszoknya vagy piros kockás masni.

Mérlegek – téma Minimalista

Egy egyszerű lámpafüzérrel és semmi mással díszített fa az organikus környezet érzetét fogja elősegíteni, így nagyon kicsi az esélye, hogy felborítsa a Mérleg egyensúlyát. De ha vidámabbá szeretnénk tenni, akkor ritkásan díszíthetjük, és néhány fenyőtobozt és szárított narancsszeletet tehetünk bele.

Skorpió – fehér metál téma

A Skorpió intenzív és erős jegy, ezért szüksége van egy jellegzetes fára is. Például fehér és csillogó – különösen, ha ellentétben áll a lakás sötét dekorációjával. Díszítse fáját nagy fémdíszekkel, óriás hópelyhekkel és mutatós gyöngyökkel.

Nyilas – téma skandináv idill

Ez a jel az ismeretek megszerzésére és a földrajzi, intellektuális és spirituális kalandokra való törekvéséről ismert. Ha szeretné kiegészíteni ezt a lendületes szellemet, utazzon az északi országokba egy skandináv témáért. Papír- és fadíszek keveréke, valamint finom füzérek, amelyek csillogó fényekre terítettek. A további Hygge érzés érdekében válasszon báránybőr faszoknya alsót.

Bak – téma Vékony és egyszerű

A mitológiai Bakok ügyesek az anyagi és érzelmi szférában való eligazodásban. Egy karcsú fa szinte bárhol elfér, és mivel a test vékonyabb lesz, a hangsúly azon van, amivel díszíteni dönt, legyen szó dekadens díszekről vagy finom gyöngyfüzérekről. A szerb luc kiváló példa az élő fára, amely megfelel Önnek.

Vízöntő – Tengerparti téma

A tengerparti fa téma tökéletes ehhez a jelhez. Gondolj a kötélfüzérekre, a homokszínű és puha kék díszítésekre és a csillagokra a tetején, nem pedig a csillagokra! Ha maximalizálni szeretné ezt a témát, hálót dobhat a fára, és megépítheti az alapot strandkagylóból. Még ha nem is vagy Vízöntő, ez tökéletes téma lehet azoknak, akik idén (nem) a tenger mellett töltik a karácsonyt.

Hal – az Édes Ország fa témája

A Halak egy vízjegy, amely tükrözi a fantázia és a valóság közötti állandó megosztottságot. Használj minden betegesen édes színt, ami eszedbe jut; élénk rózsaszín, kék, zöld, bármi jó! És adj hozzá egy fantasztikus, szétszórt cukorkát és nyalókát.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche