Hogyan együnk almát, ha gyorsabban szeretnénk fogyni

A cikket egy értékes tanáccsal kezdjük: ha állandó barátod van a fogyásban, az a sült alma és a fahéj. Nem olyan könnyű visszautasítani egy ilyen finomságot: az alma aromájával vonz, és mindenki tudja, mennyire hasznos.

Az emésztési problémákkal küzdők, szívbetegek és a fogyni vágyók étrendjébe sült almát kell beiktatni. Az a tény, hogy nagy mennyiségű hasznos rostot és pektint tartalmaznak, amelyek segítségével eltávolítják a felesleges folyadékot a szervezetből, csökken a duzzanat, megszűnik a káros koleszterin.

Számos módszer létezik a sült almával történő fogyásra: a monodiétától, más élelmiszerek étrendbe való felvétele nélkül, a kíméletesebb módszerekig. Egy hét ilyen korlátozás meghozza a kívánt eredményeket azok számára, akik 3-5 kg-tól szeretnének megszabadulni. Ezután elmondjuk, hogyan tartsd be az alma diétát.

Naponta 6-7 sült almát kell enni, esetleg fahéjjal és egy csepp mézzel. Igyon cukrozatlan, szénsavmentes vizet bármilyen mennyiségben, de legalább napi 2 litert.

Ha az első lehetőség túl nehéz, az étrendet zsírszegény joghurttal kell hígítani, 1 csésze kell egy almához.

A sült almán és a joghurton kívül zsírszegény túrót is fogyaszthat, körülbelül 250 g naponta.

Évente legfeljebb kétszer szervezheti meg az alma kirakodó heteit, és a diéta megkezdése előtt ne felejtse el konzultálni orvosával.

Néhány napon belül könnyedséget fog érezni az egész testében, javul az emésztés és az arcszín. A fogyás ilyen csodálatos módját érdemes megosztani egy baráttal!

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche