Hogyan előzzük meg a felfekvést a matracon

Különböző körülmények, például baleset vagy betegség miatt egy személy átmenetileg vagy tartósan ágyban fekvésre kényszerülhet, ami további kockázatokat jelent a szervezet egészségére nézve. Ismerje meg a megelőzés módjait felfekvés a te Kulcsfontosságú az ilyen tipikus bőrfekélyek elkerülésében.

Nem szabad elfelejteni, hogy ezek a teremtés következményeként fordulnak elő tartós támasz- és nyomáspontok és az ajánlottnál hosszabb ideig tartják fenn őket, és végül súlyos krónikus betegségeket okozhatnak.

Hogyan előzhetjük meg a felfekvések kialakulását a matracon?

A hosszan tartó pihenés ezen bosszantó tüneteinek megelőzése érdekében elengedhetetlen, hogy a beteg kényelmes legyen, rendszeresen ellenőrizze az ízületek állapotát, és naponta többször változtassa a testhelyzetét.

Között főbb ajánlások Ahhoz, hogy ne kelljen ezzel a problémával foglalkozni, nyilvánvalóan napi gondozásra van szükség. De egy decubitus matrac mellett is döntsünk, ez az egyik utolsó lehetséges megoldás.

Ha tudod, hogy neked vagy valakinek, akit sokáig kell majd ágyban fekve töltened, akkor érdemes beruházni egy olyan matracba, amely különleges tulajdonságokkal rendelkezik, elősegíti a vérkeringést, csökkenti a bőr megereszkedésének esélyét olyan gyenge területeken, mint a sarok, könyök, gerinc és csípő.

A másik ágy fontossága

A tisztán orvosi ellátáson túl a matrac és a párnák kiválasztása elengedhetetlen a megkönnyebbüléshez. mind a családtagok, mind az ápolók, segítik az egyén tökéletes állapotát.

Jelenleg mind a párnák, mind a párnák megtalálhatóak a piacon kifejezetten úgy, hogy a véráramlás ne álljon le, korlátozva a súrlódást és enyhítve a kopást a legsérülékenyebb területeken.

Van ajánlhatóbb matrac a gyakoriak között?

Ugyanebben az értelemben, mivel lehetetlen matracot vásárolni felfekvések kezelésére, előnyösebb a viszkoelasztikus modellek. Tulajdonságaikból adódóan alkalmasak a minimális mozgásképességű emberek számára.

Egyes felfújható matracok egy másik megfontolandó alternatíva lehet, mivel azáltal, hogy képesek a levegő újraelosztására bennük, könnyebben kezelhető az ízületek által elszenvedett nyomás. És az ára sem túl magas.

Végül nem szabad kizárni a cdinamikus vagy buborékos matracok, amelyek egyszerűen működnek. Fedőként kombinálhatók más matracokkal, a tetejükre helyezve tulajdonságaik módosítása érdekében. Ha kevés a pénzed, vagy átmeneti a kellemetlenség, nagyon praktikusak.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche