Hogyan előzzük meg, hogy a fürdőszobai tükör „izzadjon”: egy életrevaló hack, amit soha nem gondoltál volna

Hogyan előzzük meg, hogy a fürdőszobai tükör „izzadjon”: egy életrevaló hack, amit soha nem gondoltál volna

Forró fürdő után folyamatosan bepárásodik a tükör, és sok időbe telik, mire végre látunk benne valamit. És tekintettel arra, hogy a női szépségápolási kezelések nem korlátozódnak csupán a fürdésre, ez bizonyos kellemetlenségekkel jár. Ebben a cikkben a HOCHU.UA oldalon leírjuk, hogy milyen nem szabványos módszerrel lehet megoldani ezt a problémát.

A mindennapi ápoláshoz és a fürdés utáni hajformázáshoz a nőknek tükörre van szükségük. A fürdés után keletkező páralecsapódás miatt azonban semmi sem látszik benne. Még ha száraz ruhával próbálja is letörölni a tükröt, pillanatok alatt újra bepárásodik. Az sem segít, ha előzetesen letakarjuk a tükröt egy törülközővel vagy más ruhával. De még mindig van megoldás!

Ahhoz, hogy forró fürdő után ne párásodjon be a tükör, szüksége lesz némi autóviaszra. Vigye fel több rétegben a tükörre, hagyja megszáradni, majd száraz ruhával törölje át alaposan, mintha polírozna néhány percig. Az eljárás havonta megismételhető, és ennek eredményeként elfelejtheti az olyan kellemetlenségeket, mint a tükör párásodása.

Korábban azt is elmondtuk, hogyan lehet fényessé tenni, és nem párásodni. Csak 2 perc, és a tükröd csillogóan tiszta lesz!

Fotó: freepik.com

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche