Hogyan frissítsd fel ruhatáradat természetes szagelnyelőkkel: 5 módszer

Szódabikarbóna és aktív szén használata

A szódabikarbóna jól ismert és széles körben használt lehetőség, mivel kivételes szagelnyelő tulajdonságokkal rendelkezik. Helyezzen egy nyitott szódabikarbónát a szekrénybe, hogy kiszívja és semlegesítse a dohos vagy nem kívánt szagokat.

Egy másik alternatíva az aktív szén, amely hatékonyan szívja el a szagokat és a nedvességet. Felakaszthat kis csomag aktív szenet, vagy elhelyezheti őket a szekrényben. Ezek a természetes szagelnyelők könnyen használhatók, és nagyszerű illatúak lesznek a szekrényben.

Kényelmes illatosított fiókbélések

Növelje ruhái illatát, és gardróbja nagyszerű illatúvá váljon illatosított fiókbetétek használatával. Ezek az illatos papírcsíkok nagyszerű illatokkal vannak tele, hogy elfedjék a nem kívánt szagokat.

Válasszon személyes preferenciáinak megfelelő illatos fiókbetéteket, és bélelje ki velük a szekrényfiókokat. Frissítő illat várja Önt minden alkalommal, amikor kinyitja a fiókokat.

Használjon textilfrissítőket

A szövet spray-k nagyszerű módja annak, hogy gyorsan felfrissítsd ruhatárad. Kifejezetten a kellemetlen szagok eltüntetésére készültek, és kellemes illatot hagynak a ruhákon.

Próbáljon ki egy tasakot vagy potpourrit

Egy tasak vagy potpourri egy csipetnyi eleganciát és ízt varázsolhat ruhatárába. Ezek az aromazsákok vagy tálak szárított virágok, gyógynövények és fűszerek keverékét tartalmazzák, hogy kellemes aromát kölcsönözzenek.

Rendszeresen szellőztesse ki ruhatárát

Az egyik egyszerű, de hatékony módja annak, hogy szekrénye jó illatú legyen, ha rendszeresen szellőzteti. Szánjon minden nap néhány percet a szekrény ajtajának kinyitására, és hagyja, hogy a friss levegő keringessen rajta. Ez segít megszüntetni az esetlegesen felgyülemlett pangó vagy dohos szagokat.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche