Hogyan használjuk a GARLIC-ot a városi kertben? 3 felhasználási mód növényként vagy fajként

A fokhagyma a természetes fűszer minden konyhában, és nagyra értékelik a konyhában és a konyhán kívül is nagyszerű felhasználási lehetőségei miatt. Ma azonban megismerkedhet más módokat teljesen különböző módon, hogy a legtöbbet hozza ki belőle a városi kert.

Ha van egy ilyen növény fajnem csak a bőséges termés elérését szolgálja, hanem természetes módszer lehet arra is, hogy a gyümölcsösben vagy a kertben, ahol elhelyezik, még több hasznot hozzon, ha terményként alkalmazzák (növény) vagy mint faj (az egyes gumók fogait használva).

Nem fogod elhinni a hatását! Fedezze fel a a fokhagyma három felhasználási módja vagy növény a városi kertből, vagy teljesen természetes módon néhány gerezd e népszerű összetevőből, hogy továbbra is a lehető legjobb állapotban tartsuk ezt a zöldterületet.

Hogyan használjuk a fokhagymát a kertben?

A fokhagyma nem csak növényként vagy kerti terményként funkcionálhat.

1.- Gombaölő szer

Ezt a növényt a kert stratégiai pontjaira kell ültetni, ügyelve arra, hogy köztes növény legyen más növények között, így védelmet nyújt a rovarok, például a hangyák vagy akár a levéltetvek és atkák ellen.

2.- Mint növényvédő szer

Ha van olyan növényünk, amely már termést hoz, a hagymákból és akár száraz ágakból is készíthetünk házi készítésű rovarirtót, csak cseppfolyósítsuk ezeket a részeket körülbelül egy liter vízzel, és permetként alkalmazzuk a kártevők megelőzésére vagy kiirtására.

3.- Más fajták kiegészítéseként

Nagyszerű haszna, ha almafák, citromfák, narancsfák, körtefák alá, vagy szilvafák ültetésekor ültetjük, hogy kihasználjuk a helyet, és a növény aromájával megelőzzük a rovarkártevők megjelenését.

Ne feledje, hogy a fokhagyma A fokhagyma az egyik legjobb növény, hogy kiegészítse a városi kert és hogy amellett, hogy termésüket a konyhában is felhasználhatjuk, száruk, leveleik és hagymáik védőgátként szolgálhatnak a rovarok ellen.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche