Hogyan használjunk zuhanyfüggönyt otthon: 4 váratlan megoldás

Hogyan használjunk zuhanyfüggönyt otthon: 4 váratlan megoldás

Időről időre törekszünk otthonunk felfrissítésére. Ha azonban nincs forrás és erő a globális változásokhoz, akkor a részletekre koncentrálhat. Például lecserélni valamit, ami már unalmassá vált. Mint a zuhanyfüggöny a fürdőszobában. De ne rohanjon kidobni vagy elajándékozni – a HOCHU.UA megosztja az élettel kapcsolatos tudnivalókat arról, hogyan használhatja a mindennapi életben.

Legyen kreatív a szemétbe dobandó dolgok újrafelhasználásával. Nem szükséges rendeltetésszerűen használni őket. Eláruljuk, hol jöhet még jól a hétköznapokban egy régi zuhanyfüggöny.

Bútorvédelem. Ha felújítást tervez, és attól tart, hogy közben megsérül az új bútora, takarja le egy régi zuhanyfüggönnyel. Tökéletesen megvédi a portól, festéktől és egyéb szennyeződésektől.

Játszószőnyeg gyerekeknek. Játszószőnyeg elkészítéséhez szüksége lesz: vízálló zuhanyfüggönyre, néhány jelölőre és fantáziára. Rajzolj egy várost a függönyre filctollakkal – utakat, házakat, fákat. Játsszon embereket, autókat, és élvezze a játékot gyermekével.

Kötény. Ha gyermeke vagy Ön kreatív, akkor ideje kötényt készíteni. Segít megvédeni a tárgyakat a festéktől, agyagtól és egyéb anyagoktól, amelyekkel dolgozik. Ehhez vágjon ki egy nagy téglalapot a függönyből, készítsen lyukat a fej számára, és varrjon meg nyakkendőt az oldalakon. Kész!

Tárolótokok. Ezenkívül a zuhanyfüggöny megváltoztatható, és ruhaburkolatként használható. Ő tökéletesen védi a ruhákat a portól és az idegen szagoktól.

Korábban arról is írtunk, hogy mindössze két összetevő hogyan segít otthonában. Ezzel a life hack-el pénzt és időt takaríthat meg a takarításnál élvezetesebb dologra.

Fotó: freepik.com

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche