Hogyan hímezzünk betűket kézzel különböző szövetekre

A betűk kézzel történő hímzése szövetre nagyszerű ötlet, hogy bármilyen ruhadarabot egyedivé varázsoljon. A ruhadarabok testreszabásának divatja a ruházat fontosabbá válik, ha tudunk szöveget hozzáadni. Egyike azoknak a díszítőművészeteknek, amelyek segíthetnek Önnek törölközőinek, lepedőinek stb. Ez lehet egy név, egy vicces kifejezés vagy bármi, amit akarsz.

Kézi hímzés nem nehéz és nagyon rövid időn belül látványos eredményeket érhet el.

Hogyan lehet kézzel hímezni?

Bár fontos, hogy bizonyos ismeretekkel rendelkezzünk a varrással kapcsolatban, ez nem kizárólagos, de sokat segít. A kézi hímzés megtanulása nem nehéz, így miután a a varrással kapcsolatos jó tudásbázis ideális.

Ahhoz, hogy a hímzés megfelelő legyen, muszáj szövetfestékkel fessük le a szövetre a betűk körvonalát. Így lesz egy útmutatónk, amelyen dolgozhatunk, és elérhetjük a nekünk leginkább tetsző terveket. Ehhez használhat egy speciális ceruzát az anyaghoz, amely könnyen eltávolítható, ha hibát követ el.

Másrészt az egyik házi gyógymódok Lehet, hogy olyan betűtípust vagy tipográfiát keresünk, amelyik tetszik. Megalkothatjuk, vagy ihletet kaphatunk egy általunk ismerttől. Ily módon a design sokkal személyesebb lesz.

Különböző stílusú öltések választhatók betűk hímzéséhez az anyagra. Ha finom, de figyelemfelkeltő dizájnt szeretne, keresztszemes hímzés használható. Másrészt, ha valamilyen dimenziót szeretne adni a betűknek, válassza a steppelt öltések készítését.

Ha egy levelet szeretne hímezni, és jelentős megkönnyebbüléssel hagyja el választhatja a fonott láncöltést. Ezt a varratvonalon kell elvégezni.

Ennek a munkának az elvégzéséhez el kell készítenie az öltést a levél hátoldalán. Ezenkívül ajánlatos az egyenes öltéseket nagyon közel egymáshoz a hátsó varrásvonalon végezni. Ez párnázott dimenziós megjelenést kölcsönöz a betűknek, ami segít kitűnni.

Különböző típusú öltések

A halszálkás öltés alap amelyen dolgozhatunk. Ehhez két párhuzamos egyenes között kell dolgoznia, akár rajzolt, akár képzeletbeli. A vonalak között egy sor keresztirányú átlós öltés készül és készül.

Az anyag hátoldalán az öltések egy futó öltés párhuzamos soraiként jelennek meg. A legjobb eredmény eléréséhez meglehetősen vékony és hosszú tűt kell használnia.

Ez az öltés ideális virágminták készítéséhez, vagy betűk nagyon egyszerű elkészítéséhez. Amikor kitölt egy mintát ezzel az öltéssel, ügyeljen arra, hogy az öltések nagyon közel legyenek egymáshoz.

Egy másik lehetőség a dupla halszálkás öltés. Ehhez minden sort kis hézaggal színes halszálkás öltéssel dolgozunk fel. Ezután egy másik színű szálat használnak az üres területek összevarrására. Ezzel jól meg tudjuk dolgozni a betűk széleit, és bizonyos filézést adunk nekik.

Egy másik halszálkás öltés kötött néven ismert. Ennek eléréséhez el kell végezni a szabályos halszálkás öltést a párhuzamos vonalak között. A tűt egy másik cérnával fűzzük be, és a halszálkás mintában egy egyenes öltést készítünk a keresztölt öltésekre.

Tippek a szövetek kézi hímzéséhez

Nagyon fontos észben tartani, hogy elsőre nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk. A javításhoz a legolcsóbb szövetdarabokat és cérnát kell kipróbálnia. hímzési készségünket. Így biztonságosan és gyorsabban fog dolgozni.

Ha már van tapasztalatod, Az öltésszélességet tetszés szerint állíthatja be. Ennek a levél tervezett szélességére kell vonatkoznia.
Ha kis betűről van szó, az öltésszélességnek kisebbnek kell lennie. Nagy kialakításhoz nagyobb szélességre lesz szükség cikk-cakk öltésben.

Ahogy gyarapszik a tapasztalat, kipróbálhatja az összetettebb öltéseket is. Ebben az esetben Önnek is ezt kell tennie, vagyis egy szövetdarabbal tesztelje az új öltést. Ebben a folyamatban megteheti készítse elő a méreteket, az alkotásunk betűihez választott szélesség és szín. Miután megszerezte a tapasztalatot, elkezdheti a hímzést egy ruha anyagára.

Mivel minden tapasztalatszerzés kérdése, ki tudja, hogy ezzel te is azok közé tartozol-e, és meglovagolsz-e néhányat üzleti szövethímzéssel kapcsolatosan, megteheti pénzt keresni és egyike lesz azoknak üzletemberek a siker, hogy a bérlés dolgozók képzett.

Kövesse az Önt érdeklő témákat

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche