Hogyan készítsünk Pin Up frizurát minden hajtípusra

Az egyik trend a divat A legfrissebbek a frizurák mellett a Pin Up frizurák.A retro stílus egyre népszerűbb, és sok lány van, aki szeretné megtanulni, hogyan kell elkészíteni ezeket a nagyon kidolgozott és gondos frizurákat.

Mik azok a Pin Up frizurák?

A Pin Up frizurák visszaadják azt a stílust, amelyet a nők az 1950-es években viseltek. Az ilyen típusú frizurák retro stílusúak és bizonyos egyedi jellemzőkkel rendelkeznek. A hullámok és a csengőhangok a stílus két legegyedibb jellemzője. Ezen kívül minden hajszínnel használhatók: . Kívánság szerint kockázatosabb ajánlatokkal is kombinálható, például padlizsán színnel. A haj formája mellett az egyik szépség tippek legfigyelemreméltóbb a használata kiegészítők, például sálak vagy kendő.

Ez egy olyan frizuratípus, amelyet a viselők általában nem csak különleges alkalmakra választanak, hanem általában mindennap hordják. Sok nő számára ez nem valami mulandó, hanem a A Pin Up divat életstílus. Amint látja, ez nem szükséges az Ön számára gazdaság Legyen nagyon lendületes, ezt a frizurát saját maga is elkészítheti a következményekkel pénzt spórolni.

Léteznek rövid hajú Pin Up frizurák és hosszú hajú Pin Up frizurák. Ezért nem mindegy, hogy milyen hajad van ahhoz, hogy ilyen alkotást készíts. Például, ha rövid haja van, inspirációt kaphat a jól ismert „Rózsa, a szegecselő”amerikai feminista ikon vagy Lauren Bacall, ha hosszabb a hajadPéldául.

Hogyan készítsünk Pin Up frizurát rövid hajjal

Ha frufru és hullámos a haja, akkor tökéletesen újraalkothatja az ilyen stílusú frizurát. Nem túl nehéz megtenni, de egy sor lépést kell követnie, hogy megfelelő legyen. Egy kefe segítségével az összes hajat visszafésüljük, kivéve a frufru, amit előre hozunk. Ily módon ezeket a részeket külön hagyjuk.

Ha jól fésülve van, akkor muszáj tartsa meg, és ebben az esetben hajtűkkel is megtehetjük. Fogjuk a kezünkkel a hajat, mintha lófarkat készítenénk, és megfordítjuk. Készítünk egy kontyot, és anélkül, hogy elengednénk, annyi hajtűvel kell rögzítenünk, amennyi szükséges.

Miután a haj teljesen rögzítve van és visszakötözve, feltesszük a kendőt. Félbehajtjuk, és a hegyétől kezdve befelé hajtjuk, amíg téglalapot nem kapunk. A felfrissítés alá helyezzük, és a fej közepe felé visszük. Itt kell majd csomót kötnünk, próbálja úgy kinézni, mint egy fejpánt.

Ha nincs frufruja, csinálhat egy hurkot egy hajtinccsel. Úgy helyezzük el, mintha egy sál lenne, rögzítve a sál alá. A hurok elkészítéséhez a hajat egy nagy hengerre tekerheti, hogy a kívánt formát kapja. Ha elkészült, csak meg kell javítania lakkal és kész lesz a frizura rövid hajjal.

Lépésről lépésre Pin Up frizura hosszú hajjal

Ha hosszú haja van, és ilyen stílusú frizurát szeretne készíteni, a folyamat hasonló. Egyáltalán nem nehéz, és az eredmények látványosak lehetnek. Továbbá, ha megtanulod elkészíteni azt, amit alapfrizurának nevezhetünk, akkor képes leszel saját variációkat létrehozni.

Az első dolog, hogy a frufru a lehető legnagyobb mértékben válasszon el a többi hajtól. Ha elkészült, hajtűkkel fogjuk meg, hogy teljesen szétválasszuk. Be kell görbíteni a frufruját, amit nagy türelemmel megtehetünk egy vasalóval. Célszerű szálról szálra haladni, bár az összes frufru egyben is bevehető, de ez nehezebb, és ha nem vagy nagyon ügyes, nem biztos, hogy jó lesz az eredmény.

Miután az összes frufrut felgöndörítettük, elkezdjük kefélni és egyik kezünkben gurítani. Klasszikus hajcsavarókkal és szárítóval is elvégezhető, ami szintén kiváló eredményt ér el. A A leghatékonyabb otthoni gyógymód az, ha belülről hajtűkkel tartjuk.de próbálja nem látni őket.

Ekkor megdolgozzuk a haj hátsó részét, és mintha lófarok lenne, úgy kell megcsavarni a hajat, hogy ensaimada alakú kontyot képezzen. Ha elkészült a zsemle, csattal fogjuk rögzíteni a hajért. Ebben az esetben a hegyeknek kifelé kell nézniük, hogy láthatóak legyenek. Ha hullámai vannak, a hajnak ez a része sokkal jobban fog kinézni.

Kiegyenesíthetjük a haj oldalait, és több hajcsavarót is készíthetünk a fejtetőn. Hajtűkkel rögzítjük őket, és annyi lakkot kenünk be, hogy rögzítsük őket. A haj oldalára is készíthetünk hajcsavarókat, vagy hátul összegyűjthetjük.

Ez az alapja a Pin Up frizura elkészítésének.. Ezzel a tudással képes lesz különböző ajánlatokat kipróbálni. Biztosan nagyszerű Pin Up stílust kapsz. Az a fontos, hogy mindig egészséges legyen a haja, ne legyen túlzott zsírosodása vagy zavarása.

Nincs más dolgunk, mint a frizura szerint sminkelni, és minden alkalomra készen állunk.

Kövesse az Önt érdeklő témákat

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche