Hogyan lehet a képeket a legegyszerűbben szöveggé alakítani

Ha valaha is látott már ilyen formátumú logókat, akkor valószínűleg tudni szeretné, hogyan teheti őket szemet gyönyörködtetővé képek be . Az ASCII művészet előnyeit kihasználva fényképek alapján készíthet ilyen típusú elemeket, amelyek senkit sem hagynak közömbösen.

Természetesen minél több időt fordítasz rá, annál jobb eredményeket fogsz elérni. De még minimális odaadással is kaphat néhány jó logót, amelyet a projektjeihez használhat. Idővel rá fog jönni, hogy ez a fajta művészet függőséget okoz.

Hogyan lehet képeket szöveggé alakítani a szerkesztővel

Az első dolog, amit meg kell tennie nyissa meg bármelyik szerkesztőt, például vagy Oldalakat. Mindegyiknek van funkciója a szöveges képekhez. Választhat grafikai tervezőszoftvert is, ha megszokta, és tudja, hogyan kell használni. Eközben az olyan egyszerű szerkesztők esetében, mint a Jegyzettömb, korlátai lesznek. Köztük a képek importálásakor vagy beillesztésekor.

Miután kiválasztotta a szerkesztőt, keresse meg a kívánt betűtípust. Ne feledje, hogy fix szélességűnek kell lennie, A Courier nagyszerű alternatíva. Ezek kiemelkednek, mert biztosítják, hogy minden betű és/vagy szimbólum ugyanolyan méretű legyen, mint a többi. Válasszon egy képet, amely egyszerűbb, mint a semmiből történő előhívása, és méretezheti át úgy, hogy a kurzort a sarkokba helyezi, és addig mozgatja, amíg boldog nem lesz.

Javasoljuk, hogy minél több részletet kíván hozzáadni a képhez, annál jobban ki kell nagyítania azt. Ez több mozgásteret ad. Pontosan ez az a pillanat, amikor meg kell határoznia, hogy milyen méretben fog dolgozni ezzel az ASCII művészettel.

Ezután helyezze be a szövegdobozt, és módosítsa a beállításokat ha nem átlátszó vagy felette jelenik meg a kép. Írd a szöveget betűkkel vagy betűkkel és szimbólumokkal! Lefedheti a teljes hátteret, vagy ráírhatja magára a képre.

Lehetősége van a képet a szöveggel kombinálni. Például a híres torony képéhez írja be: Pisa vagy Italia. Attól függ, milyen hatást kíván elérni. Észre fogja venni, hogy minden betűnek sajátos jellemzői vannak, amikor írják őket.

Miután befejezte az eljárás ezen részét, meg kell javítania az alakzatot line art technikákkal. A karakterek elosztásával megrajzolhatja a kép körvonalait, és az a tömör művészethez fog hasonlítani. Ne zárjon ki más módszereket sem, például a méretmélységet. Tárgyak egymásra épülése Lehetővé teszi, hogy 3D-s megjelenést adjon a képének.

Ezenkívül az azonos betűtípusú, de különböző méretű betűk átméretezése hullámos érzetet kölcsönöz, amely felkelti a figyelmet.

Ne felejtse el az online ASCII művészeti generátorokat

Ha késedelem nélkül kell eredményeket elérnie, az online ASCII művészeti generátorok jó néhány percet takaríthatnak meg. Elemeznie kell, hogy mindegyik mit tud Önnek nyújtani, de a legtöbben egyetértenek egy sor alapvető jellemzővel.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche