Hogyan lehet javítani a hüvely síkosságát a szexuális kapcsolatok során

Manapság a síkosítók sok nő nélkülözhetetlen kellékévé váltak. Kívül, Fontos megjegyezni, hogy az erotikus játékipar nagymértékben befolyásolta ezt a szempontot.. Jelenleg szag-, íz- vagy afrodiziákum tulajdonságokkal rendelkező kenőanyagokat találhatunk többek között.

Magától értetődik, hogy ha mindig kenőanyagot kell használnia, akkor valami nem úgy működik, ahogy kellene. A hüvelyszárazság sok nő használatára kényszerít Síkosító gél a szexuális kapcsolatok során fellépő fájdalom elkerülésére.

A kenőanyagok használatának okai

Belül szexuális kíváncsisághiányának számos oka lehet hüvelyi kenés egy nőben. A fő ok az ösztrogénszint csökkenése, ami általában gyakoribb a menopauza beköszöntével. Ez egy olyan szakasz, amelyen minden nő átesik, és amely 45 vagy 50 éves korban kezdődik. Ebben az időben az ösztrogén és a progeszteron szintje csökken. Ezek olyan hormonok, amelyek segítenek a hüvely megfelelő hidratáltságában.

A ról szóló cikkünkben már említettük, hogy a vaginizmus egy másik oka lehet a hüvely kenésének hiányának. vaginizmus Ez egy női szexuális diszfunkció, amely fájdalmat és lehetetlenséget okoz a behatolási kísérlet során.

Egy másik ok a stressz, és mindenkinek, akinek nagyon elfoglalt napja van, magas lesz az epinefrin szintje, amely hormon, amely befolyásolja a szervezet szexuális reakcióit. Negatívan befolyásolja a női hüvely síkosságát.

Előfordulhatnak olyan esetek, amikor a higiéniai termékekre allergia lép fel. Ezek a termékek olyan vegyi anyagokat tartalmaznak, amelyek képesek előállítani allergia vagy irritáció az intim területen.

Használata a hormonális fogamzásgátlók, mint például a tapaszok vagy tabletták, hüvelyszárazságot okozhatnak. Képesek megváltoztatni a hormonális ciklusokat és az ösztrogénszintet is.

A dohány egy másik ok, amely csökkentheti az ösztrogénszintet.. Ezenkívül felgyorsítja a menopauza tüneteinek megjelenését, hüvelyszárazságot okozva.

magas vércukorszint cukorbetegség okozta kiszáradást okoz, csökkenti a hüvely rugalmasságát és a kenés hiányát.

Hogyan lehet javítani a hüvely síkosságát?

  • Vizet inni. A hüvelyi kenés visszanyerésének vagy javításának egyik legjobb módja a vízfogyasztás növelése. Figyelembe véve, hogy a folyadék, amelyet a hüvely önmaga kenésére termel, vízből áll, logikus, hogy ennek az elemnek a nagyobb bevitele pozitív hatással van a kenésre. A szakértők azt javasolják, hogy fogyasszon legalább néhányat napi két liter víz.
  • Olaj. A Columbia Egyetem (Egyesült Államok) tanulmánya szerint a hüvely olajos bedörzsölése elősegíti a kenést. Ebben az esetben javasolt a használata E-vitamint tartalmazó olaj. Célszerű az éjjeli szekrényen tartani és felkenni a pároddal való szex előtt, vagy akár az előfuttatások során is használható maszturbációs játékok indítására. Ezt biztosítja a Dr. Hilda Hutcherson, az egyetem nőgyógyász professzora.
  • higiéniai termékek. Nagyon fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk a mindennapi használatban lévő higiéniai termékekre. Még a ruhák mosásához használt mosószer vagy az öblítő is hatással lehet a hüvelyre. Lehetséges, hogy egyes összetevőire allergiás.
  • Ugyanez történhet az óvszerrel is.. Tudni kell, hogy mik az összetevők, hogy lássuk, nincs-e rájuk valamilyen allergia.
  • Szabadulj meg a stressztől. Az aggodalmak nem vehetik át az uralmat az életeden, mert negatív hatással vannak erre a szempontra. Valójában egy nagyon stresszes nő bűntudatot érezhet önmagában azért, mert a hüvelye nem kenődik megfelelően. Soha ne habozzon segítséget kérni partnerétől. Ettől nem lesz bűntudata, és a gondok eltűnnek.
  • Ügyeljen a diétára. Az étrend nagyon fontos szerepet játszhat ebben a vonatkozásban. Célszerű az egészséges zsírokat beépíteni a napi étrendbe. Ezért nem szabad megfeledkeznünk a fontos termékekről sem olívaolaj, dió, lazac, tojás, kukorica, magvak, vaj stb.. Ezeknek az összetevőknek nagy súlya lesz az ösztrogéntermelésben. Természetesen ezekkel a termékekkel követni kell az étrendet, a napi 700 kalória zsírtartalmú étrend negatívan hathat a szervezetre. Jobb irányítani őket.
  • Természetes kenőanyagok. Figyelembe kell venni a természetes kenőanyagok iránti elkötelezettséget. Nekik köszönhetően szervezetünk nem lesz kitéve olyan vegyi anyagoknak, amelyek károsíthatják a bőrt. Ebben az esetben ajánlott követni a tanácsot bőrgyógyász, nőgyógyász vagy gyógyszerész. A szakember lesz az, aki minden esetre a legjobb terméket ajánlja.

Soha nem szabad elfelejteni az egészségügyi szakemberek tanácsait. bőrgyógyászat. Ebben az esetben ők a legjobb szövetségesek a hüvelyszárazság problémájának megszüntetésére, vagy legalábbis a lehető legnagyobb mértékű csökkentésére. További tippekért tájékoztatunk néhányat szexuális érdekességek és eszközök, amelyek segítségével növelheti az örömöt.

Kövesse az Önt érdeklő témákat

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche