Hogyan lehet javítani a testtartást a szeretkezéshez

A szexuális vágy csökkenésének egyik oka a monotónia. Mindig csináld ugyanazok a szexuális pozíciók Nemcsak unalmassá válhatnak, hanem csökkenthetik a libidót is, amelynek a kettő között fennállnia kellene. Minden párnak figyelembe kell vennie a különböző pozíciókat a szeretkezés során.

A leghagyományosabb pozícióknak számos variációja létezik, ami nagyon kellemes lehet. Velük lehet kap orgazmust könnyen és lehetővé teszi az ágyban a kettő között.

Szerelmes pozíciók, amelyek segíthetnek

Például gondolhatunk olyan pozíciókra, ahol állva szeretkezhetünk, és sok mást, hogy élvezzük a szexualitást. Ha még soha nem csináltad, kipróbálhatod, és felfedezheted, hogy a megszokott pozíciókon túl is van öröm.

Ha a megfelelő testhelyzetben szexelsz, az segít nekünk, hogy a cselekményt még élvezetesebbé tegyük. Az egyik a szfinx póz, ahol a nő arccal lefelé fekszik, egyik lábát behajlítva. Az alkarján kell pihennie, és a felette lévő férfi hagyja, hogy súlya a kinyújtott karjaira hulljon.

Egy másik eltérő testtartás az úgynevezett penész. Ők ketten az oldalukon fekszenek, a nő feneke pedig a név hasa mellé van helyezve. Finoman behatol a lányba, azzal az előnnyel, hogy szabad kezei vannak a lány simogatásához vagy hüvelyi stimulálásához. Ezt a pozíciót „kiskanálnak” is nevezik, és ideális öt hónapos vagy annál fiatalabb terhes nők számára.

A szitakötő pózban mindketten az oldaladon fekszel, egymással szemben. A férfinak derékszögbe kell tennie a lábát, míg a nő az egyik lábát a lába közé teszi. A másikkal a fiú derekába kapaszkodik. Ily módon a testek összekapcsolódnak. Ez ölelésre és simogatásra ösztönöz.

Vannak testhelyzetek, amelyeket természetesen csinálnak, így a Párkapcsolatok kielégítőbbek.

Inspiráció a Kamasutra testhelyzetekben

  • A híd Ez egy olyan testtartás, amely nagy rugalmasságot és ellenállást igényel. Ha úgy gondolja, hogy rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, megpróbálhatja. Ő a férfinak meg kell tennie a kézenállást, és a nő finoman ül rajta. Finoman csípőforgatást kell végeznie. Őrültségnek tűnhet, de a Kamasutra egyik legkiemelkedőbb pozíciója.
  • Ban,-ben tutaj póz, A férfinak nyitott lábbal kell ülnie. A talpaknak is közel kell lenniük egymáshoz. A nő rajta ül, lábát a dereka köré fonta, lábait pedig az ágyon. Ez a testtartás kedvez az intim és erős érintkezésnek.
  • A selyem csúszda Különös név ez a másik megvalósítható testhelyzetnek. A fiú tud ülj le kényelmesen, és a lány rászáll a testet a talaj felé ívelve. A fiú képes lesz stimulálni a csiklóját, és ha lehetséges, be tud hatolni, nagy örömet okozva neki.
  • A facsaró Ez egy olyan pozíció, amelyben a fekvő fiú tetején áll. Ez nem a klasszikus, amit mindannyian ismerünk, mert a hátára fog fordulni. Lehajol, és kezét a fiú lábára támasztja. Ez a pozíció kedvez a nő csípőjének jobb kiszélesedésének, megkönnyítve a behatolást. Másrészt a férfi látása nagyon morbid, így megkönnyíti az erekciót a helyes behatolás érdekében.
  • A koitális igazodás olyan a misszionáriusi álláspont, de bizonyos módosításokkal. Azzal kapsz serkenti a csiklót medencéje érintésével. Ezzel elkerülhető, hogy manuálisan ingerelje. Ebben a helyzetben a lány lábai össze vannak tartva, a férfi pedig külön. A teljes pénisz nem helyezhető be, csak néhány centiméter. Elég lesz a nagy öröm megtapasztalásához.
  • Szeretkezik széken ülve, Ez megkönnyíti az orgazmust, különösen a helyzet morbiditása miatt. A fiú egy széken ül, ő pedig leülhet rá, arccal vagy arccal. A csikló Mindkettővel stimulálható, és mind a vaginális, mind az anális penetráció gyakorolható. Ebben az esetben a széknek megfelelő magasságúnak kell lennie, hogy ne érezze magát kényelmetlenül.

A kettő közötti szemkontaktus fontossága

A kapcsolat és az intimitás javítása érdekében, Ki kell választania azokat a pozíciókat, amelyekben megengedett a szemkontaktus. A misszionárius egy klasszikus, és lehetővé teszi, hogy mindkét partner egymásra nézzen szex közben. Arra törekednek, hogy vizuálisan kapcsolatba kerüljenek a párral a pillanatokban a csúcspontról. Ez új érzéseket fog nyújtani, és lehetővé teszi, hogy jobban megértse a kapcsolat típusát.

Ha becsukod a szemed, úgy döntünk, hogy magunkra összpontosítunk, és nem a meglévő kapcsolatunkra. A szemkontaktussal elért érzelmi élmény nagyon fontos. Ezenkívül lehetővé teszi a párnak, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz.

Bármi legyen is a pozíció, nem szabad elfelejtenünk, hogy a fogamzásgátlókkal, például óvszerrel a szexuális úton terjedő betegségek elkerülése érdekében.

Kövesse az Önt érdeklő témákat

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche