Hogyan lehet megszabadulni a matricáktól az új edényeken: váratlan élethack

Néha az új edények vásárlásából származó öröm abban a pillanatban véget ér, amikor otthon elkezdi lehúzni róluk az árcédulákat és matricákat. Általában nem válnak le teljesen, ragacsos alapot hagyva az edény felületén. Ezután nagyon sokáig kell dörzsölni, hogy megszabaduljon a maradék matricától. Hogyan lehet egyszerűen és gyorsan megoldani ezt a problémát – a HOCHU.ua cikkében elmondjuk.

A tapasztalt háziasszonyok tudják, hogy az árcédulát vagy a vonalkóddal vagy a gyártó logójával ellátott matricát különösebb erőfeszítés nélkül eltávolíthatja az új edényekről. Ehhez a bevált módszerhez csak egy kis időre és egy szokásos hajszárítóra van szüksége.

Kapcsolja be a hajszárítót a maximális hőfokozatra, és irányítsa a felmelegített levegő áramlását a lemezre, nevezetesen arra a helyre, ahol az ár vagy a matrica található. Tartsa a hajszárítót ebben a helyzetben 2 percig. Amikor a ragasztó kellően felforrósodik, a matrica elkezd leválni a lemezről és felkunkorodni. Ezért nincs más dolga, mint egy kicsit meghúzni a szélét. Ez minden! A matrica a ragasztóval együtt leválik, és nem kell időt és erőfeszítést pazarolnia az új edények maradék maradékának lekaparására.

Korábban arról is írtunk, hogyan lehet gyorsan ételt készíteni hűtőszekrény nélkül. Meg fogsz lepődni, milyen egyszerű ez a trükk!

A hírfolyam szerkesztője: Natalya Khitskaya

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche