Hogyan lehet megszüntetni a kellemetlen penész- és nedvességszagot a fürdőszobában mindössze két praktikus összetevővel?

Köztudott, hogy a fürdőszobákba szánt, kereskedelmi forgalomban kapható tisztítószerek közül a legtöbb erős szagú és a szemet és a bőrt irritáló szerekkel rendelkezik, ami még a címkén is tanácsos.

Emiatt egyre többen fordulnak az egyre természetesebb termékekhez, hogy kiváltsák a veszélyes, veszélyes, de ugyanolyan hatású termékeket.

Ahhoz, hogy otthonunkban jól érezzük magunkat, fontos, hogy még a fürdőszobának is jó illata legyen, de néha mindig jó, de néha a nedvesség vagy a penész szaga nem tűnik el olyan könnyen. A HouseDigest szerint a folyamatos szellőztetés és az agresszív termékekkel való tisztítás mellett egyesek gyertyákat vagy különböző illatdiffúzorokat használnak.

Hogyan használjuk a citromot:

Ezekről is lemondhatsz, és áttérhetsz a hagyományos citromokra. Egyesek szerint, ha feldarabolsz néhány citrom citromot, és a fürdőszoba különböző helyein helyezed el, akkor felszívják a kellemetlen szagokat.

Larry Ciufo, aki a Consumer Reports számára tesztel különböző termékeket, azt mondja, hogy bár konkrét tudományos bizonyíték nincs az állítás alátámasztására, sokan, akik kipróbálták a módszert, arról számoltak be, hogy működik. Azt mondja azonban, hogy ha sokáig hagyjuk őket a fürdőszobában, ahol sok a nedvesség, maguk a citromhéjak is megpenészedhetnek, ezért más megoldást javasol.

Erről a fürdőszobában

A nedvesség és a penész szaga megmarad, Larry Ciufo azt javasolja, hogy fújjunk citromlevet a nedves területekre, majd töröljük át tiszta ruhával, hogy megszabaduljunk a szagtól. Ha a penész nem tűnik el, hagyja a citromlevet körülbelül 10 percig és percekig rajta, majd törölje le.

Szódabikarbóna:

De ha a citromszeletek és a citromlé nem elég, kipróbálhatod a szódabikarbónát is. Ehhez kapcsolódik, hogy a citrommal ellentétben ez tudományosan bizonyítottan felszívja a szagokat, és a boltokban kapható számos tisztítószerben is megtalálható.

Mindössze annyit kell tenned: annyit kell tennie, hogy egy kis tálat megtölt szódabikarbónával, és valahol a fürdőszobában hagyja, és az aktívan magába szívja a szagot. Azonban ne feledje. körülbelül havonta egyszer kell cserélni, hogy működőképes maradjon.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche