Hogyan lehet növelni az örömöt a szex közben

Sokan szeretnék növelni az élvezetet szex közben. Ez egy olyan probléma, amely több embert érint, mint gondolnánk, különösen a rutin miatt. Amikor mindig ugyanaz történik, a kapcsolatokban, a szenvedély fokozatosan elvész és vele együtt a szex öröme. Ezért olyan lehetőségeket kell figyelembe venni, mint például a szexjátékok.

szexjátékok, szórakoztató és kellemes módot tesz lehetővé szexualitásunk élvezetére, és férfiak és nők egyaránt használhatják. Csak meg kell kérdezni a párját és tegyen sok fantáziát.

Jó előjátékkal, olyan gyakorlatokkal, mint az orális szex és a szexjátékok használata, minden megváltozhat. A libidó újra felléphet, különösen, ha játékokat és fantáziákat is tartalmaznak, ami szintén segíthet a .

Szexuális játékok használata

Menjetek el együtt egy szexboltba vagy vásárolja meg őket online, lehetővé teszi a párnak, hogy fantáziáljanak arról, mi történhet. „vibráló kakasgyűrűk”, „latex hüvely”, hüvelyi vagy anális vibrátorok… sok lehetőséget találhatunk. Csak félre kell tenni minden előítéletet és tabut. A szex kettőnek szól, és mindkettőt élvezni kell. Mi lehet jobb, mint egy meghitt pillanatot eltölteni a pároddal?

Az előzetesek elengedhetetlenek

Az egyik leggyakoribb hiba, amit sokan elkövetnek, hogy egyenesen a behatoláshoz mennek. Ez különösen a fiatalok vagy a kevés tapasztalattal rendelkezők körében fordul elő.

A tény, hogy a Ezt megelőzően elengedhetetlenek az előzetesek hogy a Csók, simogatás, huncut mosoly, bámészkodó játékok, az ember testének kézzel történő érintése, megismerése szükséges.

Ha arról beszélünk, hogy a kezünkön keresztül ismerjük meg a másik ember testét, Ne felejtsd el a masszázst. A masszázs és a speciális olajok használatával ez valami igazán csodálatos lehet. Ha ezt teszed vele, az olyan élmény lehet, amely jelentősen növelheti a szex örömét.

Mindegy, hogy kellő gyakorlással mindig örömet szerezhetsz.

Az orális szex számít, de nem kizárólagos

Az orális szex mind neki, mind neki nagyon kellemes tud lenni. Ennek ellenére azt kell mondani Ez nem olyan dolog, ami az emberek 100%-ának tetszik.

Valójában annyira fontos lehet, hogy sokan jobban élvezik, mint a behatolást. Sok pár van, akik az orális szex révén találják meg szexuális egyensúlyukat. Fontos, hogy akinek nem tetszik, annak ne kelljen megtennie. Egyszerűen beszélj a pároddal és mondd el neki a dolgokat, biztosan nem történik semmi. Sok más módszer is létezik a szex örömének növelésére.

Másrészt, ha ez olyan dolog, ami mindkettőtöknek tetszik, akkor valami nagyon fontossá válhat. Célszerű a rohanást félretenni, erőfeszítéseket tenni, lazítani és a legteljesebb mértékben élvezni.

Gyakorold a különböző szexuális pozíciókat

Szex közben sok pár mindig ugyanazt a pozíciót veszi fel. Sok közülük a szexben és Nem kell félned a próbálkozástól. Mindkettő mobilitásától függően sok olyan testtartást lehet megvalósítani, amelyek valóban kellemesek lehetnek.

Az egyik leggyakoribb, amikor a fiú fekszik, a párja pedig felül.. Lehetővé teszi a behatolás szabályozását és a csikló stimulálását súrlódással vagy közvetlenül a saját kezével. Ez sokkal könnyebbé teszi az orgazmus elérését, bár a férfiak számára ez nem a legkényelmesebb pozíciók közé tartozik.

szexuális fantáziák

A szexuális fantáziák segíthetnek felfűszerezni egy kapcsolatot. Ez egy nagyszerű módja az alkotásnak igazán morbid helyzetek izgalmas valóságokat szimulálva.

Nyilvánvaló, hogy a filmek ihletforrást jelenthetnek, de a képzeletnél nincs jobb. Ebben az esetben, Fontos, hogy beszéljenek a pár között és fedezze fel mindegyikükben előforduló betegségeket. Nem szükségesek előítéletek, fenntartások, a képzelet valóban különleges és nagyon kellemes helyzeteket tud teremteni.

A fantáziákban az a jó, hogy először az egyik, majd a pár másik része meg tudja csinálni. Játssz mindegyik betegséggel és ízével Ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni. Ezzel a szex öröme exponenciálisan megsokszorozódik.

A határ nem csak az ágyban van

Bár az ágy nagyon kényelmes hely a szexhez, Sok más hely van, ahol megteheti.. Amellett, hogy variálhatjuk az általunk végzett gyakorlatokat, célszerű bizonyos gyakorisággal helyszínt váltani.

Nem kell csak az ágyra szorítkoznia, otthon is sok olyan javaslat van, ahol megteheti. A különböző helyeken folytatott szex nagymértékben növelheti az élvezetet. A zuhanyzóban, a nappaliban, a padlón vagy akár a természetben. Sok hely van, ahol szexelhetsz a partnereddel. Természetesen, ha ez otthonon kívül történik, akkor mindig tanácsos megtenni a kíváncsi szeme láttára.

A nagylelkűség nagyon fontos

Valami nagyon fontos, amit soha nem szabad elfelejtenünk, hogy nagylelkűek legyünk. Emlékeznünk kell erre A szex kettős dolog, és nem csak egy. Az önzés félretétele és a nagylelkűség gyakorlása nagyon fontos dolog.

Kövesse az Önt érdeklő témákat

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche