Hogyan öltözzünk fel egy nappali esküvőre (neki)

Egy esküvőre, amelyre a katolikus templom Szabályok, például: ne fedje fel a vállát és ha elvisszük őket, kendővel vagy sállal kell bemennünk a kápolnába, hogy betakarjuk magunkat. Ha viszont a az esküvő polgári Hagyjuk ezt a szerény megjelenést, anélkül, hogy túlzásba esnénk az extravaganciával.

Sok esetben maga a pár az, aki létrehozni a kötelező viselet, mint például a konkrét színek vagy a ruha hosszának kiválasztása, ott be kell tartanunk a pár döntését.

Egy korábbi cikkünkben már beszéltünk róla, most rólad fogunk beszélni, kitérve arra, hogyan öltözz fel egy nappali esküvőre, szigorúan protokoll alapján.

Tökéletes szín egy nappali esküvőhöz

Szigorúan az Minden vendégnek tilos fehér ruhát viselni, Ez a szín szigorúan a nap főszereplőjének van fenntartva. A fekete nem jól látható a nappali esküvőknél, ezért azt javaslom, hogy válassz egy feltűnő színt az öltözékedhez.

Idén a a kiváló szín a sárga. De nem a mustáros tónus, ezt fenntartjuk a téli sálaknak. Ha úgy gondolja, hogy ez a szín nem fog megfelelni Önnek, ne aggódjon. a vérvörös nagyon jó választás, is elektromos kék vagy intenzív zöld és meztelen vagy pasztell tónusok.

Ideális hosszúság, hogy elkerülje a pillantásokat egy nappali esküvőn

Nappali esküvőknél az ideális ruha viselése térd alattamelynek neve midi, de ha inkább rövidre szeretnéd, az is jó. A jegyzőkönyv nem mond semmit a hordozásról hosszú nadrág vagy overall ami szintén divatos.

Egy másik lehetőség, ha nem szeretnénk rövid ruhát erre az alkalomra, az is lehet viseljen aszimmetrikus ruhát amely az egyik oldalt jobban fedi, mint a másikat, vagy amely hátul hosszabb, mint elöl.

Az Önnek legmegfelelőbb, a protokollal kompatibilis módon

A nappali templomi esküvőknél, mint már említettem, nálunk bonyolultabb a dolgunk, mert hacsak nem akarunk hozzá a kendő ill kabát a megjelenéshez, le kell fednünk a vállakat, nyakkivágásokat stb. Bár nem ajánlott túl sok bordázatot felmutatni, idén elég merészséget látunk még olyan nyakkivágásoknál is, amelyek ott végződnek, ahol kezdődnek a szoknyák.

Ami azt illeti, hogy majákhoz hasonló szűk szabású ruhát viseljünk, kicsit lazábbat vagy szélesebbet, nem az a helyzet, hogy ezt a protokoll diktálja, de az esti esküvőkön általában szűkebb szabású vendégeket látunk. lazább ruhák azokban a napokban.

A megfelelő kiegészítők a túlzások elkerülése érdekében

Pamelák, fejdíszek Micsoda dilemma! Hogy ha rövid ruhát hordok, akkor valami nagyot hordjak a fejemen, ha hosszabban, akkor egy diszkrétebb kiegészítő jobban járna… Lássuk, általános szabályként Pamela és a fejdísz csak nappali esküvőkre jár. Ez logikus, mert ha a sapka széles karimájú, akkor legalább egy kicsit eltakar minket a naptól, és megakadályozza, hogy a szempillaspirálunk az izzadságtól kifusson.

Magas lányoknak nagyméretű kiegészítők ajánlottak. Aki pedig kisebb, annak jobbak az apró kiegészítők, különben teljesen beárnyékolhatják és elveszíthetik a ruha varázsát. Persze ha úgy döntesz, hogy ilyen típusú kiegészítőt hordasz, soha ne vedd le az esküvő kellős közepén, érdemes kitartani a hazaérkezésig.

És mi a helyzet a többi kiegészítővel? Mindig tartsd észben a „kevesebb több” szabályt, nagyon hasznos lesz, hidd el. Napközbeni esküvők nagyon népszerű kiegészítője, a kesztyűk és erre a kiegészítésre is vannak szabályok. Ha ruha van rajtad Francia ujjú, a kesztyűnek a könyökig kell érnie, de ha viszont rövid az ujj, akkor a kesztyűnek is rövidnek kell lennie, a csukló körül. Egy nagyon klassz trükk, ha csak egy kesztyűt hordasz ugyanabban a kézben, ahol a táskát viszed. És beszélve kézitáskákPersze ne gondolj arra, hogy nagyot hozz, tudjuk, hogy a szuper Okostelefonod mérete miatt semmi sem fér el benne, de reálisan mit kell még vinned egy esküvőre?

Végül a jobb, nyitott cipő és mindenféle strassz nélkül hagyjuk ezeket a kiegészítéseket az esti esküvőkre.

És mi a helyzet a frizurával?

Az egyik vagy másik frizura kiválasztása inkább a ruha típusától, az anyagtól, a kiegészítőktől, a fülbevalóktól vagy akár a időjárási körülmények vagy a szertartás stílusa. De itt a személyes ízlésed játszik nagyobb szerepet, ha olyan fülbevalót viselsz, ami egy vagyonba kerül, és csodálatosak, ne habozz, tedd fel a hajad. Ha sapkát vagy fejdíszt viselsz, akkor feltétlenül félig updo vagy konty, hogy jól illeszkedjen. Ezenkívül figyelembe kell vennie olyan szempontokat is, mint például, hogy a ruha hosszú ujjú-e, vagy végtelen nyakkivágással mutassa-e a hátát. Ezekben az esetekben jobban összegyűjtik.

De ha viszont nincs nyakkivágásod, és rövid ujjú vagy pánt van rajtad, akkor hordhatod laza virágos fejpánttal vagy hajtűkkel díszes, amelyek mindig nagyon elegáns megjelenést kölcsönöznek az egésznek. Most, hogy tudja, hogyan kell öltözködni, milyen kiegészítőkkel kell kiegészítenie megjelenését, és még azt is, hogy milyen frizurát kell viselnie, kezdjen el ruhákat keresni nappali esküvőkre, és ne hagyja az utolsó pillanatra, különben megbánja.

Kövesse az Önt érdeklő témákat

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche