Hogyan számítanak fel díjat a felvonó diszpécser vezérlőrendszer korszerűsítéséért?

„Lakásszövetkezetünk megállapodást kötött az OJSC Brestlifttel a kiszállítás-ellenőrzési rendszer fejlesztésére irányuló munkák elvégzésére. Új vezérlőközpont jött létre. A munkáért fizetett összeget a lakástulajdonosoktól az elfoglalt hely függvényében szedték be, nem pedig a regisztrált lakosok számától függően. Ez a helyes? Galina Starun, Brest.”

Nyikolaj Jakubovszkij, a breszti városi végrehajtó bizottság elnökhelyettese:

— A lakhatási és kommunális szolgáltatások díjának számítási rendjét az állami lakásállomány lakás- és kommunális szolgáltatások, valamint a lakáshasználati díjak számításának és fizetésének rendjéről szóló szabályzat határozza meg, amelyet a Tanács 2004. évi XX. Miniszterek 2014. június 12-i 571. sz.

A lakás- és kommunális alapszolgáltatások, karbantartások, folyó javítások és nagyjavítások díjának kiszámítása és felszámítása kifizetőnként a tulajdoni hányadának arányában történik.

A lift a lakóépület mérnöki berendezésének szerves része. A műszaki berendezések javításával és cseréjével kapcsolatos munkák egyaránt vonatkozhatnak nagyobb javításokra és rutinjavításokra. E lakhatási és kommunális szolgáltatások díját minden fizető számára a tulajdoni hányadának arányában számítják ki.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche