Hogyan tágítsuk ki a hüvelyt az élvezet növelése érdekében

Ha egy nő nem tudja megfelelően tágítani a hüvelyét, vagy gyenge a rugalmassága, a szexuális kapcsolat fájdalmas lehet. Ez előfordulhat dyspareuniában vagy diszpareuniában. Egyetlen nő sem szereti, ha nehezére esik a szex a párjával, de éppen ezért ne veszítsük el jó humor, mindenre van megoldás. Ezért, Fontos tudni, mit lehet tenni a hüvely természetes tágítása érdekében, néhány egyszerű házi gyógymóddal.

A kenőanyagok választhatóak, és vannak olyan márkák a piacon, amelyek nagyon jók. Az a probléma Csak alkalmazva működnek, a hüvely röviddel ezután visszatér a méretéhez. Ha kenőanyagokat szeretne használni, különös figyelmet kell fordítania a megvásárolni kívánt termékre. Sok közülük parfümöt vagy akár alkoholt is tartalmaz, ami kiszáríthatja és károsíthatja a hüvelyt.

A legjobb, ha konzultál nőgyógyászoddal vagy gyógyszertári szakemberrel, aki ajánlja a terméket. Így minden nő biztos lehet benne, hogy amit vásárolni fog, az nem csak a célját fogja szolgálni, hanem a szükséges minőségben is.

Nem csak síkosítók vannak a hüvely tágítására

Különböző tényezők vezethetnek a hüvely rugalmasságának elvesztéséhez. Ennek ellenére jelentősen lehet fejlődni különböző gyakorlatokat végez. Más gyógymódok is használhatók, mint például a kínai labdák, a nők körében klasszikus.

A nem megfelelő intim higiéniai termékek használata, a hormonális változások vagy a depresszió néhány feltétel. Ez a hüvely rugalmasságának elvesztését, kényelmetlenséget vagy fájdalmat okozhat szexuális kapcsolatok során. Intézkedéseket kell tenni ennek az állapotnak a javítására és a behatolás teljes élvezetére.

A vibrátorok egy olyan lehetőség, amelyet meg kell fontolni. Amellett, hogy kellemesek, nagy segítségükre lehetnek. Hordhatók valamilyen tevékenység közben. A hüvely fokozatosan alkalmazkodik az új mérethez.
Ilyenkor nem kell sokáig bent tartani, elég lesz napi pár perc. Következetesnek kell lennie, és naponta kell használnia, hogy apránként elérje a célt.

Kínai golyók, hogyan kell használni?

A kínai labdák amellett, hogy szexjáték, sokat segíthetnek a cél elérésében. Jellemzőinek köszönhetően, a hüvely rugalmassága jelentősen javítható a környék izmainak tonizálása mellett.

Vásárolhatók szexboltokban vagy online, és megkönnyítik a jól ismert Kegel gyakorlatokat. Naponta használhatók, néhány percig a hüvelyben tartva. Az az előnyük, hogy Viselhetők munka, vásárlás, italozás közben vagy otthon egyszerűen, mivel senki sem fogja észrevenni, hogy viseljük őket.

A kínai golyók használata nagyon egyszerű, türelem és nagy tisztaság kell hozzá. Használat előtt alaposan le kell mosni őket és víz meleg, hogy ne befolyásolja a hüvely pH-ját. Ezenkívül teljesen tisztáknak kell lenniük a fertőzés veszélyének elkerülése érdekében. A piacon találhat antibakteriális géleket amellyel a kínai golyókat meg lehet tisztítani.

Miután megtisztította, vigyen fel egy kis csepp vízbázisú síkosítót, hogy az első könnyebben bejusson. Apránként bevezetik és ujjal tolják, hogy jól illeszkedjen. Nem szabad semmiféle fájdalmat érezned, Ráadásul ehhez lazának kell lenned.

Amikor a labda belépett, meg kell nyomni az ujjával. Bemutatjuk a többi labdát. A piacon különféle modelleket találhatunk, két kicsit nagyobb golyóval, három kisebb golyóval, stb. Fontos, hogy a zsinórt kívül hagyjuk, mintha tampont lenne.. Ez lehetővé teszi annak eltávolítását sokkal könnyebben.

Ajánlott hordja őket napi 20 vagy 30 percig és jobb, ha mozogsz. Ez a hüvely apránkénti kitágulását okozza. Előfordulhat, hogy a golyók kiesnek. Nem kell aggódnia, eltávolítják, és máskor visszahelyezik.

Ha letelt az idő, apránként távolítsa el őket a náluk lévő zsinór meghúzásával. A golyókat újra alaposan meg kell mosni, hogy a dobozukban tárolhassák. Semleges szappant vagy antibakteriális gélt használunk, jól szárítjuk és a következő használatig tároljuk. Magától értetődik a fertőzések elkerülése érdekében történő kezelés és kezelés fontossága.

Kegel gyakorlatok

Kegel gyakorlatokkal lehetőség van a medencefenék megerősítésére, nagyon hasznos minden nő számára. Ezzel szemben jó hüvelyrugalmasságot érhet el. Ez lehetővé teszi számodra, hogy sokkal élvezetesebb szexuális életet élj, anélkül, hogy aggódnod kell-e a fájdalom miatt.

Mint minden típusú gyakorlatnál, a következetesség a siker kulcsa. Nincs értelme minden második héten megcsinálni.. A jobb hüvelytágulás nem tart túl sokáig, de ennek eléréséhez naponta kell Kegel gyakorlatokat végeznie.

Kövesse az Önt érdeklő témákat

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche