Hogyan tanuljunk meg varázstrükköket kártyákkal

A kártyák az egyik fő eszköz, amellyel egy jó bűvésznek rendelkeznie kell. Bár bármilyen paklival lehet tanulni, nem árt, ha van egy speciális. Az interneten lehet speciális paklik beszerzése bűvészek számára, meghatározott grammal. Ez azt jelenti, hogy keményebbek, mint a normál fedélzetek, ami megkönnyíti a trükköket. Ezen kívül speciális zománcuk van, így a kártyák jól csúsznak egymáshoz.

A kártyák vagy kártyák létezése a 14. század óta ismert Kínában. Akkoriban játékként használták és fejlesztették A játékosok kártyájának kitalálására szolgáló technikák és rejtsd el a tiédet. Ezeknek a trükköknek az ismétlésével újabbak jöttek létre, ez (esetleg) a kártyamágia gyökere.

varázstrükkök kártyákkal

Az a normális, hogy ha tanulsz, akkor a legalapvetőbb trükköket is megismered. Nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy elvonja a kártyák tekintetét vagy a keze sebességét, de apránként meg lehet tanulni.

Egy egyszerű kártyatrükköt hívnak „A becsapó levél”. Ehhez el kell rejteni a kártyákat, és ez nagyszerű módja annak, hogy elkezdjem. Fogjuk a paklit, és megkeverjük annak a személynek vagy embereknek az előtt, akikkel a trükköt meg akarjuk tenni. Megkérjük az embert, hogy válasszon egy kártyát, nézze meg, ne mutassa meg, és jegyezze meg. Amikor megjegyzi, két részre bontjuk a paklit, és titokban megnézzük azt a kártyát, amely annak a fele alatt van, amelyet a tetejére teszünk.

Most azt mondjuk neki, hogy tegye a kártyát a kártyák felének tetejére, és annak a felével fedjük le, aminek az utolsó kártyáját ismerjük. A következő lépés egy kis dráma hozzáadása, átadva a kártyákat, és azt mondva, hogy észleljük a tiédet, amikor megérintünk. Amikor megérkezünk arra a kártyára, amelyet ismerünk, tudni fogjuk, hogy a következő az, amelyet a személy választott. Ez az alattomos betű, és ebben a pillanatban minden képzelőerőt felhasználhatunk, amennyit csak akarunk. A trükk már elkészült, nem kell sokat feszíteni, valami lenyűgözőt keresünk.

Trükk egy spanyol kártyapaklival

A következő trükk nagyon egyszerű, és egy spanyol kártyapaklival kell megtenni, hogy könnyebb legyen. A trükkhöz kiválasztjuk az egész pohárruha és a pentacle-ruha. Ez azt jelenti, hogy az ásztól a királyig. Anélkül, hogy bárki észrevenné, minden kártyát rendbe kell tennünk. Vagyis a ló lábai a fenéken, az emelő és a király lába a földön stb. Ehhez előzetesen elő kell készítenie. Nagyon hasznos tipp, hogy használj új kártyapaklit, amely már pontosan el van helyezve ehhez a trükkhöz. Csak szét kell választani a kiválasztott öltönyöket.

Megkeverjük a kártyákat, és felajánljuk annak, akivel a trükköt csináljuk, hogy vegyen egyet. Ha többen vannak, megmutathatod nekik a levelet, mi nem látjuk. Ebben az időben ébernek kell lennünk használja ki a közönség elterelését, és fordítsa el a fedélzetet 90 fokkal. Most azt kell mondanod, hogy tedd a kártyát a pakliba. Ebben az esetben figyelni kell, hogy nem fordította meg a kártyát, mert a trükk nem fog működni. Megkeverjük a kártyákat, és akár felajánlhatjuk a személynek, hogy azokat is megkeverje.

Amikor vége van, Csak annyit kell tennie, hogy kinyitja a kártyákat egy ventilátorban. Csak meg kell keresnünk azt, amelyik fejjel lefelé van, és úgy játszhatunk egy kis színházat, mintha valami hatalmunk lenne. Végül elmondjuk, mi a kártya, kivesszük a ventilátorból és megmutatjuk mindenkinek.

Kártyatrükk cinkossal

Nincs ennél hitelesebb cinkos egy bűvésztrükkben. Nyilvánvalóan senkinek sem szabad tudnia a létezéséről, különben a trükk tönkremegy. Ehhez szüksége van magára a bűvészre, egy cinkosra és több közönségre.

A bűntársnak 5-öst kell tartania, öltönytől függetlenül, vagy akár egy másik pakliból is. Senkinek sem kell tudnia, mi van ennek a kártyának, mivel ez az alapja a trükknek. Egy önkéntesnek öt kártyát kell vennie, és meg kell mutatnia a nyilvánosságnak és nekünk, mint bűvészeknek. Akkor muszáj lesz válassz egyet, és mutasd meg az egész nyilvánosságnak, amelyek között ott lesz a beszivárgó. Nem szabad tudnunk, milyen betűről van szó. Ezután a kártyákat képpel lefelé kell elhelyezni, ugyanúgy, ahogy az öltöny elemei 5-ösben érkeznek. Mintha X alakú lenne. Meg kell mutatnia a közönségnek, hol található a kiválasztott kártya. A bűvész hátat fordíthat, hogy ne lássa az eljárást.

Itt az ideje, hogy kitaláljuk a kártyát. Ebben az esetben, Ekkor kezdődik a bűntárs munkája. Meg kell mutatnia az ötöt, amit elmentett, és nagyon rejtett módon meg kell mutatnia a kártyája egyik pozícióját. Így mindig kitaláljuk, melyik kártyát választották, és mi nem láttuk. A bűntárs cselekvésének nagyon gyorsnak kell lennie, hogy a nyilvánosság ne vegye észre. Ilyenkor a bűvész egy mozdulatot vagy megjegyzést tehet, hogy egy kis rejtélyt adjon hozzá. Ha vége, nem kell mást tenni, mint a levélre mutatni, és mindenkit tátott szájjal hagyni. Biztosan kíváncsi lesz arra, hogyan lehetett ezt a trükköt megcsinálni.

Kövesse az Önt érdeklő témákat

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche