Hogyan tartsuk mindig tisztán a fürdőszobát: Töltsön csak napi 5 percet

Egy olyan fürdőszobáról álmodozol, amely még mindig tisztán ragyog? Nem kell órákat áldoznia erre a tevékenységre, csak következetesen és hatékonyan kell végeznie. Tehát hogyan lehet tisztán tartani a fürdőszobát napi 5 perc alatt? Tanulj meg minden nap néhány egyszerű lépést megtenni.

Forrás: Youtube

Ne becsülje alá a felkészülést

Mielőtt elkezdené a fürdőszoba takarítását, nem csak az összes tisztítószert érdemes előkészíteni, hanem törlőkendőt vagy mosószivacsot és védőkesztyűt is. A munkáját kellemesebbé teheti valamilyen zenével vagy egy érdekes zenehallgató programmal.

Szabad felületek

Távolítson el minden olyan tárgyat a felületről, amely zavarhatja a tisztítást. Például palackok kozmetikumokkal és higiéniai cikkekkel vagy hajszárítóval vagy hajvasalóval, valamint fogkefék és hasonlók. Jobban fog takarítani, és sokkal gyorsabban megy a munkája. Nedves mikroszálas törlőkendővel távolítsa el a szennyeződéseket és a szappanmaradványokat. Ha szükséges, adhatunk hozzá egy kis fehér ecetet.

Mosogató, fürdőkád, zuhany

Ezután kezdje el a mosdó, a zuhany vagy a kád tisztítását. Ismét használja az ecet és víz keverékét sima felületekre, hagyja hatni körülbelül egy percig, majd törölje le tiszta mikroszálas kendővel vagy nedves szivaccsal. Ne feledkezzünk meg az esetleges illesztésekről és repedésekről sem, ahol gyakran a legnagyobb a szennyeződés lerakódása.

Van wc a fürdőszobában?

Ha igen, vigye fel a tisztító gélt a vécécsészére, és hagyja egy ideig hatni. Közben töröljük át a külső felületeket, végül vécékefével tisztítsuk meg a tálat.

Tükrök

Fújja be az összes tükröt kedvenc tisztítószerével, törölje le papírtörlővel, majd fényesítse le a felületet. Ez a leggyorsabb módja, amely csak egy pillanatot vesz igénybe.

Padló

Ezen a ponton már majdnem készen vagy, és készen állsz a padlóra. Deluxe, törölje le és hagyja megszáradni.

Befejező munka

Végül helyezze vissza a kozmetikumokat a helyére, adjon hozzá tiszta törölközőt, és illóolajjal illatosíthatja a helyiséget.

kapcsolódó cikkek

Források: www.tidymom.net, www.wrapnroll.cz, www.prozeny.blesk.cz

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche