Hogyan vehet részt a televíziós műsorokban

Bizonyára előfordult, hogy elgondolkodott azon, hogy részt vegyen televíziós műsorokban, akár közönségként, akár versenyzőként.

Sokan vesznek részt televíziós versenyeken, és néha sok pénzt nyernek. Ennek ellenére nem olyan egyszerű megszerezni, néha sokat kell várni a versenyre, mert hosszú a várólista. Ezenkívül át kell adnia a öntvény hogy versenyezhessen.

A reklámozásról szóló cikkünkben adtunk bizonyos iránymutatásokat, amelyeket Ön is követhet, de itt a felnőttekre vonatkozó jellemzőket kívánjuk bővíteni.

Jellemzők a közönségről egy televíziós műsorban

Szinte minden műsor, amit a televízióban látunk, az embereket szórakoztatja. És így A cél az, hogy nagyszerű látványt nyújtsunk. Ehhez bátorítani, tapsolni kell, vagy követni kell a díszletkezelő utasításait. Cserébe az egész lakosság anyagi kompenzációt és élelmet kap. A megkeresett pénz általában hálózatonként és televíziós műsoronként is változik Ez attól függ, hogy hány órát „dolgozol” a forgatáson.

Annak érdekében, hogy közönségként és versenyzőként is részt vegyen, minden televíziós hálózat honlapján van egy rész. Hasonlóképpen sok program tartalmaz egy e-mailt, egy weboldalt vagy telefonszámot, amelyen közönségként részt vehet vagy versenyezhet.

Másrészt vannak olyan televíziós produkciós társaságok is, amelyek castingjaik nyitva állnak a versenyzők előtt. Munkájukkal a televíziós műsorokba látogató közönséget is vonzzák. Amikor közönségre van szüksége, általában felhívja az adatbázisában szereplő embereket. Így mindig biztosítják, hogy az emberek szurkoljanak a programjaiknak.

A sugárzott műsorok közül sokat rögzítenek. Ha részt vesz az ilyen típusú tereken, sok türelem kell hozzá. Nincs pontos időpont, amikor véget ér, mert ezek különböző szempontoktól függenek: a válaszok ellenőrzése, az előadók vagy versenyzők ismétlése stb.

Amit a televíziós versenyekről tudnia kell, ha résztvevőként indul

Ha versenyzőként mész, mindig muszáj szerződésben írja alá a játékszabályokat. Ha nem írják alá a szerződést, senki sem versenyezhet. Ugyanígy a szerződésben A képjogok minden adás során átadásra kerülnek és a lánchoz is.

Mivel egy napon több műsort is rögzítenek, ne feledje viseljen ruhát több változtatáshoz. Kerülendő ruházat az élénk színű, fehér, fekete, kockás vagy csíkos. Ez az utóbbi két stílus különböző effektusokat, például „moirè”-t okoz a kamerákban.

Általános szabály, hogy a versenyeknek vannak olyan részei, amelyeket nehezebb rögzíteni. A nézők számára úgy tűnik, hogy a verseny folyamatosan zajlik, de minden szerkesztve van. Egy félórás versenyen több óráig is eltarthat, mire minden tökéletes lesz.

A válaszok a versenyeken

Ne feledje, hogy versenyzőként mindig meg kell próbálnia a helyes választ megválaszolni. De néha nem elég, ha olyan kis adatokra összpontosítunk, amelyek általában nem ismertek ahhoz, hogy helyesen válaszoljuk meg a kérdést. Sok verseny esetében van egy záradék a szerződésben arra az esetre, ha vita támadna. Ebből kiderül, hogy A gyártó által helyesnek ítélt válasz érvényesül.

Továbbá, ha egy program rögzítése folyamatban van, és valamelyik válaszunkat hibásnak jelöljük, azt azonnal közölnünk kell. Ha tudja, hogy a válasz helyes, közölnie kell, hogy a felvétel leálljon.. Ekkor a választ ellenőrizzük, és döntés születik. Előfordulhat, hogy új felvételt kell rögzítenie, ha helytelen választ adott.

Egy másik szempont, amit érdemes szem előtt tartani, hogy még ha hívnak is, az nem jelenti azt, hogy részt veszünk. Egy verseny nem engedheti meg, hogy a felvételei leálljanak, mert az egyik versenyző elbukik. Emiatt mindig több ember van tartalékban arra, ami történhet. Ebben az esetben, ha nem veszel részt, nem kapsz pénzt.

Amit a díjakról tudni kell

Ugyanez történik, ha a műsort annak ellenére, hogy rögzítik, nem sugározzák, nagyon valószínű, hogy nem számítanak fel díjat. Vannak olyan programok, különösen versenyek, amelyekben konkrét kitételeket találhatunk a szerződésekben. Egyesek azt mondják, hogy a nyereményeket a közvetítés pillanatáig nem veszik át. Egyes esetekben ez több hónapig is eltarthat.

Igen, jutalomként autót nyer, regisztrációs adót kell fizetnie hogy eljuttassák hozzánk. Ezen kívül a többi adót is meg kell fizetnie, miután megvan az autó. Pénzbeli nyeremény átvétele esetén a Kincstár megtartja a részét, ezért soha nem nyeri meg a teljes összeget. A produkciós cég értesíti a Kincstárat a kapott nyeremény értékéről, nekünk pedig a magunk részéről .

Sokszor láthatjuk, hogy vannak olyan versenyzők, akik különböző versenyeken szerepelnek. Vajon a profi versenyzők és sok termelő továbbadja kapcsolatait. Ezért lehetséges őket egy és egy másik láncban látni. Különböző záradékokkal próbáljuk megakadályozni, hogy nagyon rövid időn belül lássunk néhányat a különböző láncokon.

Ezekben általában azt kérdezik, hogy az előző három hónapban nem szerepeltek műsorban. Ezt követően további három hónapig nem szerepelhet más műsorban.

Kövesse az Önt érdeklő témákat

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche