Hormonális légzés: keleti technika a test megfiatalítására

Szeretné megtanulni, hogyan kell lélegezni úgy, hogy minden krónikus betegség elhagyja, és egyetlen betegség sem kerülhet a közelébe? Ezután sajátítsa el a „tibeti gentian” két technikáját. Annyira gyógyító és helyreállító hatású, hogy még az akadémikus orvostudomány azon része is, amely csak a tablettákban hisz, valóban hatékonynak ismerte el, és a „légzésterápia” nevet adta neki.

Beszélgetés a hormonrendszerrel

Ennek a csodálatos módszernek, amely Tibetből került hozzánk, más neve is van – „hormonális légzés”, mivel gyakorlása során egy speciális légzési ritmust alkalmaznak, amelyen keresztül az ember a DNS-en keresztül közvetlen „beszélgetést” folytathat hormonrendszerével. . Ennek a gyógyító beszélgetésnek köszönhetően pedig a hormonrendszer az életfenntartó és fiatalító hormonok teljes termelése felé vezet.

A hormonális légzés kellemes érzéseket okoz. És te, miután elsajátítottad, biztosan egyetértesz vele. De ahhoz, hogy valóban kézzelfogható eredményeket érjen el ezzel a módszerrel, szüksége lesz:

1. Állíts be egy ritmust a szívednek úgy, hogy megpróbálod kideríteni, mi a saját, személyes ritmusod.

2. Két légzőgyakorlat memorizálása.

3. A teljes, 21 napig tartó légzésterápiás kúra elvégzése. Ez a kötelező minimum, ami garantálja a vizuális eredményt. Mégpedig: észrevehető, i.e. valóban kézzelfogható és látható javulás közérzetében és megjelenésében.

Honnan tudod, hogy mennyi a pulzusod?

Ahhoz, hogy saját szíved tiszta ritmusát halld, kényelmes helyzetben kell ülned: a hátad függőleges támasztékkal rendelkezik (szék vagy fotel támlája), a kezek a térdre helyezve, a lábak a padlón, egymással párhuzamosan. .

Üljön ebben a helyzetben pontosan 2 percig (1-től 120-ig számolhat), majd helyezze bal keze mutató- és középső ujját a nyak azon részére, ahol a pulzus nagyon jól ver. Ez a nyaki artéria felső szegmense. Könnyen megtalálhatja a helyét, ha a fülcimpától lefelé halad a nyak alsó állkapcsához, és kissé elmozdul a nyak közepe felé.

Amikor ujjai teljesen tiszta ütemet éreznek, kezdje el hangosan számolni a pulzusának ütemét: egy, kettő, három, négy. Ezután várjon 2-3 szívverést, és csináljon még egy sorozatot ugyanazzal a számmal: egy, kettő, három, négy. Végül csinálj még egy sorozatot (ne felejts el hangosan számolni): egy, kettő, három, négy. A 3. számlálási sorozat után vegye le az ujjait a nyakról, és ismételje meg a memória szerinti számlálást három egymást követő sorozatban: egy, kettő, három, négy. Ez minden.

Az első három sorozat során számolj az ujjaid diktálásával, amelyek közvetítik számodra a szíved ritmusát: emlékezz a ritmusára. És a második három sorozatban számolj memória szerint. Ez elég ahhoz, hogy örökké emlékezzen saját szívének tiszta ritmusára.

Megjegyzés: A négy ütemből álló sorozatok között kötelező leállítani a számolást, 2-3 szívverés szünettel. Ennek a szünetnek végül is az a célja, hogy lehetőséget adjon arra, hogy szilárdan megjegyezze szíve ritmusát.

Hogyan lehet gyakorlatba ültetni a légzőgyakorlatokat a hormonális légzéssel?

A légzőgyakorlat 2 egyszerű és kellemes gyakorlatból áll.

1. számú légzőgyakorlat

Ezt a gyakorlatot csukott szájjal végezzük (csak az orron keresztül lélegezzünk be és lélegezzünk ki). Ülhet vagy állhat egyenesen, de a hátának egyenesnek kell lennie. Lassan lélegezzen úgy, hogy a belégzés lefedje a szíved 4 ütemét (a ritmusát már megjegyezted, így nem tévedhetsz „a számításokban”). Ezután tartsa vissza a lélegzetét 2 ütemre, és lassan lélegezzen ki. Törekedjen arra, hogy a kilégzés és a belégzés is illeszkedjen a 4 szívverés ritmusába. Tehát a légzési mintája nagyon egyszerű: 4-2-4. Belégzés (4 ütemig), lélegzetvisszatartás (2 ütem) és kilégzés (4 ütem).

A légzőgyakorlat eredményeként először a vér megtisztul – és nem egy idő után, hanem azonnal, már a gyakorlat végrehajtása során. Másodszor, javul az idegrendszer állapota: helyreáll a fizikai és lelki reakciók sebessége, stabilizálódik az érzelmi háttér, és jelentősen javul az alvás minősége.

Harmadrészt a hormonrendszer reagál a vértisztításra: a megújulási folyamat nemcsak az egyes szerveknél kezdődik, hanem egy nagyszabású, sejtszinten induló folyamat.

2. számú légzőgyakorlat

Üljön a szék szélére egyenes háttal, de lazítsa meg a vállát. Lélegezz be (orron keresztül), hogy belenyugodj a szíved 4 ütemébe. Ezután tartsa vissza a lélegzetét 2 ütemig, és kilégzés nélkül szívjon be további levegőt, amíg úgy érzi, hogy a tüdeje már nem bírja tovább. Ezután tartsa vissza a lélegzetét néhány másodpercig, de úgy, hogy ne érezze magát kellemetlenül, és speciális módon fújja ki a levegőt: szájon keresztül, de olyan lendületesen, mintha a visszatartott levegő már undorító lett volna számodra. Lődd ki egy éles kilégzéssel a szájon keresztül. Ez a gyakorlat erőteljes tisztító funkciót lát el, és számos probléma kezelésével foglalkozik, a félelmektől, fóbiáktól kezdve a krónikus szorongásig és az akut (vagy krónikus) bőrelváltozásokig.

Tartsa szem előtt a következő figyelmeztetést: asztma és súlyos szívbetegség esetén a gyakorlatot felügyelet mellett – azaz szakember jelenlétében – végezzük. Legalábbis az első alkalommal.

Légzőgyakorlatok fogyáshoz és kezeléshez

Hormonális légzési forgatókönyv

A fenti légzőgyakorlatokat reggel és este kell elvégezni, az ehhez meghatározott sémát betartva:

Tehát: reggel az 1-es gyakorlatot 1-7 alkalommal, a 2-es gyakorlatot pedig 2-5 ismétlésig kell megismételni.

Este a hormonális légzésnek a következő forgatókönyve van:

• legkorábban lefekvés előtt 30 perccel kell elvégezni;

• első légzőgyakorlat: 7 ismétlés;

• második légzőgyakorlat: 7 ismétlés.

Végezze el ezt a légzőgyakorlatot minden nap, és nem fogja megbánni. És nem kell bíznia alkalmazásának hatásában, próbálja ki, és győződjön meg saját szemével.

Milena Vasileva

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche