Horoszkóp jelek, amelyeknek nehézséget okoz férfit találni: Mit csinálnak rosszul?

Te is azon jelek közé tartozol, akik állandóan szinglikek, pedig már régóta próbálnak szerelmet találni? Akkor meríts ihletet a következő horoszkópból, hogyan szakítsd meg a balszerencsét és kapd el álmaid férfiját.

Rák

22. 6. – 22. 7.

A rákos nők általában annyira szépek, hogy a férfiak félnek tőlük. Mert azt hiszik, hogy nincs hasznuk, és az ilyen nők még biciklit sem támasztanának rájuk. De ez egyáltalán nem igaz, a rák nőknek egyáltalán nincs magas önbecsülése, és alapvetően minden jó pasit elfogadnának, aki szépen bánik velük.

Ha szeretnél felvenni egy szépséget a Rák jegyében, ne aggódj, nem fog megharapni, sőt ellenkezőleg, ha ez a nő megpróbál megszerezni, az biztosan nem lesz móka vagy játék, hanem őszinte érdeklődés. Szóval adj neki egy esélyt! Az, hogy csinos, nem jelenti azt, hogy beképzelt vagy számító.

Skorpió

10. 24-től 11. 22-ig

A Skorpió jegyében lévő nők mindig egyedül vannak, mert zártak, nem keresnek társaságot, és nem fejlesztenek semmilyen tevékenységet, hogy lenyűgözzék a vonzódó férfit. Inkább otthon vannak, és egy kutya vagy macska van az ölükben. Ez az életmódjuk, amely nem hoz nekik szeretetet.

Ezeknek a nőknek gondolniuk kell magukra, és el kellene kezdeniük élni, mielőtt az életük kicsúszik az ujjaik között. Maguk is belátják majd, hogy ha elfoglaltságot találnak, azonnal megváltozik a világról alkotott nézetük, és amikor elmennek randevúzni, lesz miről beszélgetniük az illetővel. A potenciális vőlegényt általában elriasztja, hogy álomlányuk csak a tévésorozatokról és kedvencéről beszél.

Hal

21. 2. – 20. 3.

A halak nagyon félénkek, és nem tudják, hogyan kell becsomagolni egy férfit. Amikor mégis megpróbálják, az általában kínos lesz, vagy legjobb esetben barátokká válnak. A Halak legtöbbször nem sugároznak szexuális vonzerőt, még ha mindent megtesznek, a szomszéd lánynak tűnnek. A férfiakat semmi sem fogja érdekelni, és hamarosan kezdenek unatkozni.

Tehát ha a Halak tenni akarnak valamit a szerelmi életükért, menjenek be, és kezdjenek el jobban vigyázni magukra. Változtassa meg a ruhatárát, változtassa meg a frizuráját, és ideális esetben kérjen tanácsot egy szakembertől a sminkkel kapcsolatban. Amikor sikerrel járnak, és megkedvelik magukat, elnyeri a nagyon szükséges önbizalmat, és biztosan elkapnak egy pasit.

Forrás: Youtube

kapcsolódó cikkek

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche