Hosszú pixie hajvágás: TOP 4 lehetőség, amely minden korosztály számára megfelel a nőknek (FOTÓ)

Hosszú pixie hajvágás: TOP 4 lehetőség, amely minden korosztály számára megfelel a nőknek (FOTÓ)

A pixie cut már régóta létezik. Az elmúlt években nők milliói annyira megszerették világszerte, hogy mostanra rendszeresen felkerül a „minden idők” legmenőbb fodrászainak TOP-jaira. Ma a HOCHU.ua megmutatja a 4 legjobb lehetőséget egy hosszúkás pixihez, amely minden korosztály számára megfelel a nőknek.

Ha ezt a frizurát választja, többé nem kell azon gondolkodnia, hogyan tegye stílusossá, de ugyanakkor kényelmessé a megjelenését – ez a frizuraopció mindkét problémát egy csapásra megoldja! Egy hosszúkás pixie-vel mindig 100-nak érzi magát!

A TOP 4 lehetőség egy univerzális hajvágáshoz rövid hajhoz: hosszú pixie különböző változatokban

4 klassz hosszú pixie opciót kínálunk, amelyek jelenleg felkapottak. Így kiválaszthatod, hogy mi tetszik a legjobban!

1. Maximális egyetemesség

Hosszú pixie hajvágás: TOP-4 lehetőség, amely minden korosztály számára alkalmas (FOTÓ) - 1. fotó

A hosszú pixie hajvágás az a lehetőség, amikor maximális választási szabadságot élvezhet mindennapi megjelenésének kialakításában. Ezt a változatot választva különféle stíluslehetőségekkel kísérletezhet, kiválasztva az ízlésének leginkább megfelelőt.

2. Bixi

Hosszú pixie hajvágás: TOP-4 lehetőség, amely minden korosztály számára alkalmas (FOTÓ) - 2. fotó

pinterest

Ebben az esetben a pixie vágás jellegzetes alakjának és a bob hosszának kombinálásáról beszélünk. Ideális azok számára, akik nem akarnak megválni hajhosszuktól, de modernnek és stílusosnak szeretnének kinézni anélkül, hogy minden reggel túl sokat aggódnának a megjelenésük miatt.

3. Aszimmetria

Hosszú pixie hajvágás: TOP-4 lehetőség, amely minden korosztály számára alkalmas (FOTÓ) - 3. fotó

Ha olyan frizurát szeretnél, ami nem olyan, mint mindenki másé, ez egy nagyszerű lehetőség! Az aszimmetrikus pixie jó ötlet, ha felfrissítened kell a megjelenésed, és egy kis fűszert kell hozzáadnod. Hajad pompás volument kap, és nagyon jól fogod érezni magad, ha ezt a frizurát választod!

4. Tálhajvágás

Hosszú pixie hajvágás: TOP-4 lehetőség, amely minden korosztály számára alkalmas (FOTÓ) - 4. fotó

Ez a hajvágás a 90-es évektől érkezett hozzánk, és szinte azonnal megnyerte a nők millióinak szívét. Hosszú pixie frizuráról beszélünk, amelynek elöl, hátul és oldalt egyenletes a felső szőrrétege, és észrevehetően rövidebb, a fej hátulja felé szűkülő alsó rész.

Korábban mi is megmutattuk. Mik lesznek a trendek 2023-ban, és mivel kombinálhatod ezt az irreális sikket – tudd meg a HOCHU.ua oldalon!

Fő fotó: freepik

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche