Hűtse le otthonát az LG stílusos légkondicionálójával

Idén ismét váratlanul gyorsan beköszöntött a nyár – a magas hőmérséklet gyorsan felváltotta a hideg napokat és a hűvös estéket. Bármennyire is szeretjük a meleg időt, el kell ismernünk, hogy néha mégis jobban érezzük magunkat a hűvös helyiségekben. És ebben az esetben a leghűségesebb asszisztensünk a klímaberendezés. Ha még mindig nem vette a kezébe ezt a nélkülözhetetlen készüléket, itt van egy ajánlat, amely jóval túlmutat a megszokott lehetőségeken.

Az egyik legújabb klíma LG a modell. Első pillantásra lenyűgözi stílusos kialakításával. Teljesen tükrözött testtel tervezték, amely tükrözi a környezetét.

Így a légkondicionáló még több esztétikát kölcsönöz az otthonnak, és minden enteriőr megfelelő elemévé válik, függetlenül attól, hogy a nappaliba vagy a hálószobába választja.

A légkondicionáló házában számos olyan funkció rejtőzik, amelyek még kívánatosabb modellt nyújtanak. UVnano™ technológiával rendelkezik, melynek köszönhetően a baktériumok 99,99%-a* elpusztul UV LED fénnyel, melynek fő célja a ventilátor minél tisztább és frissebb tartása.

Ez a légkondicionáló különösen alkalmas gyermekes családok számára, mivel eltávolítja az allergiát okozó részecskéket. Tudjuk, hogy az ilyen készülékek szűrőit jó eltávolítani és rendszeresen tisztítani. A jó hír az, hogy az LG ARTCOOL Mirror (AC12BK) belső tisztítása elérhető, amely automatikusan megtörténik a nedvesség szárításával. Ezenkívül egy előszűrő már a kezdetektől fogva rögzíti a nagy porszemcséket.

Az új LG klíma egyik legnagyobb előnye, hogy bárhol is van, irányítható. Csak telepítenie kell az LG ThinQ™ mobilalkalmazást. Így például a munkanap végén bekapcsolhatja a készüléket, és hazamehet, ahol már hűvös lesz a környezet.

Ez lényegesen gyorsabban történik az LG DUAL Inverter Compressor™-nak köszönhetően. Hozzájárul az energiafogyasztás és ennek megfelelően a villanyszámlák csökkentéséhez is. Ez nem csak az LG ThinQ applikáción keresztül követhető egyszerűen, hanem magán a klíma jelzőjén is, amely a készülék működése közben is tudja mutatni a fogyasztást.

A nap késői óráiban nem kell felkapcsolni a lámpát a légkondicionáló üzemmódjának megváltoztatásához, mert a távirányító GYRO érzékelővel rendelkezik, amely aktiválja a burtonok és a képernyő elegáns megvilágítását, amely nem terheli meg a szemek. Végül, de nem utolsósorban, nyugodtan hagyhatja a légkondicionálót bekapcsolva pihenés vagy alvás közben – a készülék nagyon csendes.

Az LG háztartási klímaberendezéseinek teljes termékcsaládja 3 év kiterjesztett garanciával rendelkezik, így minden 2022. május 15. és december 31. között vásárolt klímaberendezésre 5 év teljes körű garanciát vállal az LG Electronics gyártó.

Még mindig van ideje leküzdeni a legmelegebb nyári napokat, ha felszereli otthonát egy új LG légkondicionálóval. És még jobb, ha ez stílusosan és egészséggel történik!

Tekintse meg az LG új klímamodelljeit tovább

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche