Idén nem veszem ki a díszeket a dobozból. A karácsonyfát másképp díszítem. – Megéri, nagyon szép.

Sokan keresik a karácsonyfa egyedi díszítésének módját. Vannak, akik kifogynak az ötletekből, és elkezdenek álmodozni kész karácsonyfákról, díszekkel. Mielőtt azonban hozzájuk nyúlna, próbáljon ki egy másik módot a fa díszítésére. A modern stílus sok vendégnek tetszeni fog. Hogyan díszíted modern módon a karácsonyfádat?

Fotó: shutterstock/Ortis

A karácsonyfa feldíszítése nem mindig egyszerű feladat. Amellett, hogy el kell döntenie, hogy mesterséges vagy élő, gyönyörű dekorációkat kell választania, amelyek az egész ünnepi szezonban örömet okoznak. Máris kiderült időnként van egy új divatirányzat, és a dekorációk mellőzik. A minimalizmus az, amire egyre többen vágynak. Mire érdemes fogadni idén?

Hogyan díszítsünk karácsonyfát modern módon? Idén nem akasztok fel több dekorációt

Nemrég megjelent egy videó az Instagramon @lifeasmrsbuilder, amely a karácsonyfa díszítésének modern módját mutatja be. Ezúttal vágott darabokat használt díszek helyettKarácsonyi láncok. A videó szerzője, Trina Staunton a leírásban elismerte, hogy minden ilyen dekoráció 45 euróba került.

„Volt egy ötletem, hogy nézzen ki a fa, de sehol nem találtam dekorációt, ezért magam készítettem őket. 5 tekercs gyöngy és növényi drót, és kész”

– ő írt. A videó végén megtekinthető a kemény munka eredménye. A karácsonyfáról díszláncdarabok lógnak, mint számos dekoratív jégcsap. A karácsonyfán a gyöngyökön kívül csak puha sárga fények voltak.

Internetezők megjegyzései. „Hány hernyó”

Trina rövid videóját már több mint 110 000 alkalommal lájkolták. A videó alatt számos internetes komment jelent meg. Kiderült, hogy a legtöbb embernek tetszett a karácsonyfa díszítésének ez a módja. Volt, aki megragadta az alkalmat, hogy tippeket osszon meg a karácsonyfa ilyen módon történő feldíszítésével kapcsolatban, míg mások dicsérték az ötletet. Tagadhatatlan, hogy az internetezők már átérezték a karácsony varázsát.

„Meddig tartott? Megéri, nagyon szép.

„Ha ezt csinálnám, a fa egy egész évig állna, vagy egy ilyen dobozba raknám, mert nem szedném szét.”

„Jobb ötlet tiszta hajkötők használata.”

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi díszek – csak egy papírlapra van szükség az elkészítéséhez

Nincs helyed a karácsonyfának? Zseniális trükk egy kis lakásba. Jobban néz ki, mint egy élő fa

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche