Idő a változásra! Kiválasztották a három legdivatosabb hajszínt 2023 őszén (FOTÓ)

Idő a változásra!  Kiválasztották a három legdivatosabb hajszínt 2023 őszén (FOTÓ)

A hajfestés nem csak egy módja annak, hogy sikeresen kiemelje szépségét, hanem egy igazi művészet is. A stylistok minden évszakban új színeket és színeket neveznek meg. Ebben az anyagban elmondjuk, milyen festékszínek lesznek divatosak 2023-2024 őszén és télen.

Az évszakváltás tökéletes alkalom a gyökeres változtatásra, ezért sok nő úgy kezdi a folyamatot, hogy elmegy a fodrászhoz, hogy frissítse a stílusát, befestse a haját, vagy válasszon egy merész frizurát. Még ha nincs is nagy változás az őszi terveiben, a hajszín megváltoztatása nagyszerű módja annak, hogy feldobja a hangulatot, és mindig stílusos legyen.

Azonban annak érdekében, hogy ne tévedjen a frizura kiválasztásakor, tisztában kell lennie a legújabb divatirányzatokkal. A portál közzétette a három legdivatosabb hajszínt 2023 őszére. Írd fel!

Búza szőke

A természetes szőke árnyalatok nyári trendje simán átmegy az őszi-téli szezonba. Ennek a színezésnek a fő előnye a természetessége. Ahogy a gyökerek nőnek, a szín szinte észrevehetetlenül eltér a már festett hajtól, ami lehetővé teszi a gyakori festés elkerülését.

Idő a változásra!  Kiválasztották a három legdivatosabb hajszínt 2023 őszén (FOTÓ) - 1. fotó
Idő a változásra!  Kinevezték a három legdivatosabb hajszínt 2023 őszére (FOTÓ) - 2. fotó

A búzaszőke a meleg és a hideg tónusokat egyaránt kombinálja, így szinte minden megjelenéstípushoz alkalmas. Ha természetes szőke hajad van, akkor a búzaszőkere váltáshoz nem is kell szőkíteni, elég lesz befesteni a kívánt árnyalatra.

Réz vörös

A rézvörös szín az ősz egyik fő slágerének ígérkezik. Ez az árnyalat még a hírességek körében is népszerű. Az élénkebb vörös árnyalatokhoz képest a réz lágyabbnak és természetesebbnek tűnik, így számos bőrtípuson hízelgő. Ez a szín azonban rendszeres frissítést igényel, de mindig a legjobban fog kinézni.

Idő a változásra!  Kinevezték 2023 őszének három legdivatosabb hajszínét (FOTÓ) - 6. fotó

Puha gesztenye

A puha gesztenye egy másik népszerű lehetőség 2023 őszén. Tökéletes azoknak, akik nem állnak készen a radikális változásokra, de szeretnék felfrissíteni sötét hajszínüket. Ez az árnyalat a lehető legközelebb áll a természetes gesztenye színhez, és nem rendelkezik olyan vöröses árnyalatokkal, amelyek gyakran megtalálhatók más színezékekben. Ez az árnyalat természetességének köszönhetően szinte mindenkinek megfelel – bőr- és szemszíntől függetlenül.

Idő a változásra!  Kinevezték a három legdivatosabb hajszínt 2023 őszére (FOTÓ) - 10. fotó

Ne hagyja ki a 2023. szeptemberi festési munkákat sem. Tudja meg, hogy ebben a hónapban mely napok a legkedvezőbbek a frizura megváltoztatására.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche