ÍGY fürdés a varázslat vagy átok eltávolításához: Az ÍGY fürdés megóv a gonosztól és a negatív energiáktól

Használja ezt a rituálét, hogy megszabaduljon a negatív energiáktól, a rossz cselekedetektől, a varázslatoktól, vagy megtisztuljon a gonosztól.

Este, telihold után, elalvás előtt gyújts meg 13 fehér gyertyát. Töltse fel a kádat annyi forró vízzel, amennyit elbír. Adjunk hozzá egy csésze tengeri sót, egy marék zsályát, egy marék levendulát és egy marék kamillát. A legjobb, ha készen áll a vászonzacskó a fűszernövényekhez, de még ha így is teszed, akkor sem fogsz rosszul járni, felúsznak a felszínre.

Keverje össze a vizet, a sót és a gyógynövényeket a kádban. Vetkőzz le, térdelj le vagy ülj a kád elé, és ismételd meg többször:

„Ami megtörtént, az megtörtént, most meg van oldva. Töröljenek ki minden gonosz tettet. Világosíts meg, győzz le és tisztítsd meg a lelkemet. Egy szakrális térbe lépek. Boldogságban és békében élek, örömmel ünneplem a megtisztulást. legyen, legyen, legyen. Kész!”

Lépjen be a fürdőbe, és hagyja, hogy a víz megtisztítsa testét a szennyeződésektől, a rossz energiáktól és a varázslatoktól.

Fogd meg háromszor a vizet a tenyereddel, és öntsd a homlokodra és a fejedre. Képzeld el, hogy a víz megtisztít és megáld téged. Maradjon a kádban, amíg a víz lehűl.

Fújd el a gyertyákat és feküdj le megtisztulva.

Megjegyzés: A szöveg csak tájékoztató jellegű. Bármilyen „mágikus” rituálé használata mentes minden tudományos alaptól, és teljes mértékben a gyakorló felelőssége.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche