Így kell felvinni a örvénylő körmöket: a divatos körmök, amelyek megragadnak

A manikűr trendek folyamatosan változnak, és folyamatosan jelennek meg a díszítés új divatja Ebben a cikkben szeretnénk megtanítani hogyan kell felvinni a körmöket, az egyik lehetőség, amelyet a hírességek választanak.

Hírességek a világ minden tájáról jelentek meg hatalmas eseményeken, amelyek bemutatják a nyilvánosságnak, hogyan mutassák be hajukat. Bár ezek utánzása nehéznek tűnhet, ha tudja, milyen lépéseket kell követnie, olyan eredményeket érhet el, mint a csillagoké.

Mi olyan különleges az örvénylő körmökben?

A hullámok az örvénylő körmök főszereplői, és alkalomtól függően különböző színekben és árnyalatokban fogadhatja őket. Vagyis ha buliba mész, összeállíthatod a kiegészítőiddel, és meglepetést keltesz másokon.

Az ötlet az, hogy íveket rajzoljon a körmökre egyszerűen a képzeletének vagy az összetett mintáknak megfelelően, ha valami konkrétabbra vágyik. Választhat egy tónust is, vagy választhat kettő vagy több közülük, tiszteletben tartva a tipikus hideg vagy meleg színek palettáját.

Egyes szakemberek számára a francia klasszikusok felújított változata, amelynek alapvető lépéseit mindenkinek tudnia kell.

Hogyan alkalmazd őket a körmödre?

Miután kiválasztotta a dizájnt és a tónusokat, függetlenül attól, hogy azok többé-kevésbé szabadok, keressen egy finom hegyű ecsetet. Feltételezve, hogy a körmeit már levágta, hogy könnyebben dolgozzon rajta, fesse le az alapot fehérre, semleges tónusra vagy valamilyen színre.

A finom hegyű ecsettel hozzon létre néhány hullámszerű vonást, hogy a színgörbéket a kívánt módon alakítsa ki. Ha végeztél a hullámokkal, vigyen fel fedőréteget a manikűr lezárásához és megakadályozzák a külső tényezők megváltoztatását.

Ha szeretné, hozzáadhat kristályokat, strasszokat és egyéb apró elemeket, hogy még jobban kitűnjön a tömegből. Csak ügyeljen arra, hogy a design kényelmesen érezze magát, és megóvja a fedőlakkal elért végeredményt.

Tervezési alternatívák

Végül, ha néhány terv nem jut eszébe a következő eseményhez, itt van néhány lehetséges választás:

  • Színpáros: csak két olyan tónust használjon, amelyek jól kijönnek egymással, és amelyek jelen vannak a ruházatában
  • Szivárvány: kicsit több időbe telik, de senki sem tudja levenni a szemét a szivárvány stílus hét színéről
  • Tónusok játéka: egy uralkodó színen, a hozzá kapcsolódó tónusok változatait foglalja magában

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche