Így kell tetherballt játszani, nagyon egyszerű

Gyakran előfordul, hogy azok a játékok, amelyeket évek óta nem vettek észre, hirtelen vonzóvá válnak. Ennek az az oka, hogy sorozatokban vagy filmekben szerepelnek, és néhány nap vagy hét után tömegesen örökbe fogadják őket. Mondhatnánk, hogy ez az egyik legjobb példa erre, szóval lássuk hogyan kell tetherballt játszani ha nem tudod, hogyan kell csinálni.

Hogy képet adjak, ez az a tudományág, amely a Napóleon dinamit című filmnek köszönhetően vált híressé. Ha láttad, talán még emlékszel a szereplőkre, akik élvezték a gyakorlatukat. És bizonyos esetekben, hogy te magad is játszottál id-t gyerekként.

A tetherball játék módja

Klasszikus, ami ismét népszerű

Különböző időkben edzőtermi sport volt Spanyolországban és más országokban. Ez az oka annak, hogy sokan emlékeznek rá, hogy az iskolában játszották, mivel ez a sportéletük része.

Valójában ez egy gyakorlatként nagyra értékelt tevékenység, mert néhány egyszerű és könnyen megtanulható szabályból áll. Azt is úgy tartják többet foglal magában, mintmás sportágakban, és ez arra kényszeríti a gyerekeket, hogy olyan tehetségeket fejlesszenek ki, amelyek a klasszikus sportokban rejtve maradnak. De emlékszel a tetherball szabályaira?

Ezt a gyakorlatot egy labdából álló hálóban hajtják végre, egy kötéllel egy körülbelül három méter magas rúdra erősítve. Ez a föld két egyenlő részre oszlik, egyet minden játékosnak. Ennek a diszciplínának az a célja, hogy kézzel erősen eltaláljuk a labdát úgy, hogy az elhaladjon az ellenfél mellett, és a kötél teljesen a kapufára tekeredjen.

A játékosok professzionális hálózatokban krétával vagy más elemekkel megjelölt limitekkel rendelkeznek, és ezeket nem léphetik túl. Másokkal ellentétben ez a sport lehetővé teszi a kéz és Ha megérinti a teste többi részét, némi büntetést kap. IgenAz ütéseket illetően a nyitott, zárt vagy két kézzel végrehajtott ütések engedélyezettek. Teljesen közömbös.

Ezenkívül tilos a kötéllel dobni vagy a rudat megérinteni. Ilyenkor elveszik a lényeg. Viszonylag elfogadott, hogy a játékosok a játék során ott tarthatják a kötelet, ahol a labda van.

És az ezzel kapcsolatos kétségek eloszlatása érdekében a labdát nem lehet elkapni, hanem meg kell ütni anélkül, hogy ténylegesen megtartanánk.

Ezekből az alapfogalmakból kiindulva minden azon múlik, hogy képes-e értelmezni a szabályokat és kihasználni azokat a taktika érdekében.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche