Így kell tisztítani a Crocsokat, hogy kifogástalanok legyenek

Ismered őket, volt már ilyen, és valószínűleg van egy pár a szekrényedben, amikor uszodába mész. Ezek a legsokoldalúbbak, amelyeket akkor viselünk, ha tudjuk, hogy olyan tevékenységeket fogunk végezni, amelyekben biztosan elázunk. Nos, elmondjuk hogyan tisztítsd meg a krokod hogy kifogástalanok legyenek.

A Croslite anyagból készülnek, amit a Crocs cég szabadalmaztat, és emiatt valami finomabb vagy különlegesebb lehet, hogy jól tudjunk csinálni.

Hogyan kell tisztítani a krokodilokat

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy ezek kerek orrú cipők, lyukakkal vagy lyukakkal a központi részén, ami így segít a cipő szellőzés. A hátulján egy pánt is található a beállításhoz.

A helyes tisztításukhoz több olyan anyag kell otthon, amit biztosan nem kell megvenni, mint pl víz, szappan, kendő vagy kefe, többek között.

A legfontosabb ebben a cipőben és az anyagában, hogy azt javasolják, hogy ne hagyja a mosógépben. De egyébként látni fogja, hogy ez valami nagyon könnyen karbantartható.

Első lépésként egy kis meleg vizet és szappant futtassunk le, amivel általában kezet vagy ruhát mosunk, ha foltok vannak.

Mindkettőt átadhatod vele Puha sörtéjű kefe a foltok eltávolításához ami ott maradt. Ügyeljen arra, hogy a szappan az ilyen típusú anyagok mosására szolgáljon, mert jelenleg sokféle mosószer létezik, és nem mindegyik szolgálja ugyanazt a célt.

Folytasd a fogmosást mindenhol. Látni fogja, hogy a foltokon kívül a legbonyolultabb dolog a talpon van, mert érintkezik a talajjal. És elég sok kosz lehet ott.

Miután elvégeztük ezeket a lépéseket, ideje megszárítani a Crocs-okat. Vegyél egy tiszta kendőt ehhez és ugyanúgy a szabadban hagyhatja őket, mint a többi ruházatot, és különösen a lábbelit. Mindig jobb, ha nem közvetlenül a nap alatt vannak, mert akkor hamarabb romolhat az anyag és kevésbé tartana.

Tippek

  • Ügyeljen az egyes ruhadarabok vagy lábbelik címkéire, amikor meg kell tisztítania azokat. Ebben az esetben egyszerűbb, de jobb észben tartani, mert különböző típusú Crocs-ok vannak a piacon, bár az autentikusak azok, amelyek nem romlanak el idővel.
  • Ha nem tudod jól, kérdezd meg a boltot, hogy hol veszed meg.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche