Így teheti meg, hogy autója ismét új illatú legyen.

Ha volt már szerencséje egy használaton kívüli autó vásárlására, akkor valószínűleg tudja, hogy egyedi illata van, amely minden mástól különbözik. De az idő múlásával napi használatkor már más illata van. Ha szembesül ezzel a problémával, mit tehet, hogy autója ismét új illatú legyen? melyek azok trükkök a helyreállításhoz ?

Számos ajánlás található a fórumokon és a webhelyen, de nem mindegyik egyformán hatékony. Annak ellenére, hogy nem könnyű meghatározni, milyen illatú az új autó, könnyű visszaszerezni ezt a lényeget a kezdetektől.

Mit tegyünk, hogy az autónk újra új illatú legyen?

Ezekben az esetekben semmi sem jobb, mint konzultálni a szakterületen dolgozó szakemberekkel, mert minden gyártó rendelkezik olyan berendezéssel, amelyet kifejezetten azszaglásvizsgálatokat végezni termékei számára. Gondoljon arra, hogy ha az autó megvásárlása előtt tesztet végez, bele fog szállni. És mielőtt értékelné a belsejét, az első érzés a szaglás lesz. Az illata miatt végül úgy dönthet, hogy megvásárolja. Éppen ezért ezek nehezen utánozható aromák, de mindig vannak megoldások.

Akkoriban María José López, a barcelonai Martorell Minőségügyi Osztályának vegyésze részletezett egy kiterjedt interjú az Esquire-valaki kollégáival együtt a járművek „semleges szagú” biztosításáért volt felelős, ami ennek ellenére nagyon kellemes az orrnak.

A szakember kifejtette, hogy a laboratóriumunkban egyenként elemzik az összes nemfémes anyagot egy autóban, és értékeljük, hogy az általuk kibocsátott szagok elfogadhatóak-e,…, ha valamelyik anyag túl erős szagú, a protokoll aktiválva van, hogy megpróbálja lecserélni.” ». Vannak azonban olyanok is, amelyeket az emberre gyakorolt ​​pozitív hatásuk miatt nem semlegesítenek.

Iparági tanulmányok azt mutatják, hogy vannak olyan szaglóingerek, amelyek hajlamosítanak bennünket arra, hogy fogékonyabbak legyünk a vásárlásra. Általában, függetlenül attól, hogy miről van szó, a az általunk kedvelt aroma növeli a lehetőségeket hogy megvásároljuk a terméket.

López maga is megerősíti, hogy „az autók minden anyaga közül van egy egyedi, a bőr: jó bőr illata kell, hogy legyen.”

Hogyan varázsolhatod újra új illatúvá autódat?

Ennek eléréséhez először is úgy kell eljárni, ahogy a gyártók teszik. Vagyis semlegesítse az autó belsejében hemzsegő rossz szagokat. Vannak természetes szagtalanítók, amelyek nagyon jó munkát végeznek, mint például a kávé, fehér ecet és szódabikarbóna.

A felhasznált összetevőktől függően keverékeket kell belőlük készíteni, és az autó szőnyegére és kárpitjára szórni. Hagyja őket órákig hatni, és porszívózza fel a maradványokat. Kávé esetében a kesztyűtartóban néhány babot is szállíthat.

A TikTok trükk

Végül ezen a platformon elterjedt egy eljárás, amely abból áll, hogy néhányat elhagynak páratartalom elleni gyöngyök nagy kapacitás a kabinban. Egy fedeles, de nem zárt edényben kell maradniuk, és meg kell várniuk, amíg egy egész éjszakát ott töltenek. Amikor másnap beülsz az autóba, korától függetlenül, nem hiszed el, hogy olyan szaga van, mintha most hagyta volna el a gyárat.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche