Így tisztítsd meg a kanapédat egy edényfedővel.

A nappali fókuszpontja, amin jó pihenni egy hosszú nap után. Sajnos mindenféle szennyeződésnek ki van téve. Javasoljuk, hogyan tisztítsd meg a kanapét.

A kanapé tisztítása a bortól vagy más szennyeződésektől nem egyszerű dolog. Szerencsére bolti vegyszerek nélkül is megteheted. Íme a mi szabadalmunk a tiszta és illatos kanapéért.

Hogyan kell tisztítani egy kanapét?

Egy folt a kanapén mindig jelentős frusztráció forrása – különösen, ha fehér kárpitról van szó. Minden, ami rajta van, szabad szemmel is látható, ami még nehezebbé teszi a bor- vagy zsíros ételfoltok eltávolítását. Ez azonban nem jelenti azt, hogy azonnal le kell takarni az egész bútordarabot fóliával, hogy ne legyen koszos.

Van néhány érdekes trükkünk, amivel könnyedén tisztíthatod a kanapét otthoni módszerekkel. Ez nagy segítség, és ezek a szabadalmak lehetővé teszik, hogy visszaadja a kanapé friss és szép megjelenését. Nem időigényesek sem, így nem fogsz frusztrált lenni, ha az egész szabadnapodat a kanapé tisztításával töltöd. Íme útmutatók arról, hogyan tisztítsa meg gyorsan és okosan a kanapéját.

Szükséged lesz: egy edényfedőre, egy tálra, vízre, egy ruhára és néhány háztartási tisztítószerre. Az eredmény, amit ezzel a módszerrel történő tisztítás után kapsz, el fog gyönyörködtetni!

A tiszta kanapé trükkje

Ha ezzel a módszerrel szeretné megtisztítani a kanapét, készítsen elő egy nagy tálat, és öntsön bele körülbelül egy liter vizet. Ezután adj hozzá egy evőkanál szódabikarbónát, mosogatószert és borotvahabot. Mindent alaposan keverjen össze. A víz kifehéredik, és jellegzetes hab képződik a felületén. Ezután vegyen egy nagy mikroszálas kendőt. Mártsa bele a kapott keverékbe.

Ezután jól csavarja ki. Terítsük ki a ruhát az asztalra, és helyezzük a közepére az edényfedőt. Most tekerje felfelé a sarkokat, és rögzítse a fedél fogantyújához. Kössük össze egy gumiszalaggal, hogy használat közben ne essen szét. Kezdje el törölgetni a kanapét az előkészített eszközzel. A korábban használt borotvahab fertőtleníti és felfrissíti a kárpitot, és kellemes illatot hagy maga után.

Így a háziállat szőrét is felszedheti. Amikor befejezte a tisztítást, észre fogja venni, hogy a használt kendő vagy törölköző szövetén minden szennyeződés, por és egyéb felrakódás ott maradt. Ez egy egyszerű módszer, ami mindig beválik.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche