Így tudni lehet, hogy ki nézte meg a profilt az Instagramon

A hálózati felhasználók egyik aggálya az, hogy tudjuk-e aki látta a profilt a . Nemcsak azért, mert érdekli őket, hogy kik férnek hozzá a fiókjukhoz, hogy megnézzék, mit tesznek közzé, hanem azért is, mert ha ez lehetséges, mások is értesülhetnek tevékenységükről. De melyek azok a lépések, amelyeket követnie kell?

Végül mindannyiunkban megvan az a kíváncsiság, hogy megtudja, ki „kémkedik” utánunk. Ezen a platformon pedig nincs olyan natív funkció, amely felderítené, kik lopóznak be a fiókjainkba. Szerencsére megvan Egy nagyon egyszerű oktatóanyag terjedt el az interneten de nagyon hatékony az információ megjelenítésére. Néhány másodpercen belül felfeded azoknak a nevét, akik követnek téged anélkül, hogy bevallanák.

Ki látta a profilt az Instagramon

Mielőtt ennek az eljárásnak a részleteibe belemennénk, ragaszkodnunk kell ahhoz, hogy ennek nemcsak hivatalos funkciója nincs, de a jövőben sem lesz. Az Instagram fejlesztői úgy vélik, hogy egy ilyen funkció hozzáadása káros lehet az ügyfelek magánéletére nézve. Tehát, függetlenül attól, hogy mikor olvassa ezt, az egyetlen módja annak, hogy megszerezze ezt az információt, ha használja valamelyiküket nem hivatalos megoldások. Másrészt ne fordítson figyelmet azokra az alkalmazásokra, amelyek ugyanazt az eredményt ígérik.

Az egyetlen alternatíva, amelyet mindenesetre választhat, az az, hogy professzionális fiókra vált. Ha megteszi, új menük jelennek meg. Köztük olyan, aki azt mondja „Látogatások, amelyeket a profilod fogad”. Ez a rész teljesebb, mint a személyes fiókokhoz tartozó.

Mi a folyamat, hogy megtudjuk, ki nézte meg a profilt az Instagramon?

A mai napig nem tudjuk pontosan látni, hogy mely felhasználók keresték fel profilunkat. Ismét az Instagram által e tekintetben elfogadott korlátozó politikák a hibásak. Olyan irányelvek, amelyek bár megvédenek minket harmadik felektől, elrejtik előlünk azokat a dolgokat, amelyek feltűnőek lehetnek. Vagyis nem fogja látni, hogy vannak-e valaki naponta többször bejelentkezik a profiljába. Azt sem fogja tudni senki, hogy szinte véglegesen bejelentkezik-e a fiókjába. Az első lépés az lenne, hogy professzionális profilra válts, hogy megbizonyosodj arról, hányszor látogatják meg a profilodat naponta.

És ami a harmadik féltől származó alkalmazásokat illeti, különösen Androidon, számtalan olyan alkalmazással találkozhat, amelyek azt állítják, hogy meg tudják mutatni, ki fogja látni a profilját. Nos, legjobb esetben hamisak. A legrosszabb esetben pedig vírusok vagy rosszindulatú programok lehetnek.

Szóval mit tehetsz?

Utolsó lehetőség az Instagram megnyitása, amelyet a színes hátterű kamera ikonról ismerhetünk fel. Csak meg kell lépnie a profiljába, és meg kell érintenie a jobb felső sarokban. Lépjen a Beállítások és adatvédelem elemre, keresse meg a Fióktípus és eszközök menüt, és koppintson a Váltás munkahelyi fiókra elemre. Ez megsokszorozza az esélyét, hogy megszerezze ezt a konkrét információt.

Ha már van megváltoztatta a profilját személyesről professzionálisra, Lépjen a három vízszintes vonal ikonra a jobb felső sarokban. Megnyílik egy új oldal. Kattintson az Insights elemre. Ha nincs ott, az azért van, mert nem megfelelően váltott át személyesről szakmai profilra. Ha megérinti az Insights elemet, a fiókjába bejelentkezőkkel kapcsolatos információk egész világa jelenik meg előtte.

Mire való az Insights?

Nem mindenki ismeri az Insights-t és a benne rejlő lehetőségeket, amely bár a vállalatok számára fenntartottnak tűnik, minden Instagram-felhasználó számára elérhető, aki szeretné kihasználni. Miért ez az egyik legjobb eszköz az alkalmazásban?

Röviden, az Insights áttekintést ad a működéséről az elköteleződés szempontjából, gondosan lebontva a mutatókat tartalomtípusok szerint. Láthatod, honnan származnak a profilodba más felhasználók által mentett kedvelések, megjegyzések, bejegyzések stb. Egy pillantással tisztában leszel azzal, hogy mely tartalmaid vannak sikeresek a követőid körében, amíg a profilod privát, vagy általában az Instagram-felhasználók körében, amíg a profilod mindenki számára nyilvános.

Szabályozhatja kiadványai elérését, mind a hírfolyamban lévőket, mind az órákon belül eltűnt történeteket:

Milyen mutatók részei az Insightnak?

  • Benyomások: hányszor nézték meg bejegyzéseidet, és melyek voltak a legsikeresebbek a követőid körében
  • Fióktevékenység: az Ön profiljának látogatásai, és ha van egy webhelyre mutató linkje, akkor a webhely látogatásai
  • Főbb publikációk: olyan tartalom, amely nagyobb interakciót váltott ki a felhasználók részéről
  • Legnépszerűbb történetek: azok a mulandó kiadványok, amelyek a legsikeresebbek a követői körében
  • A legjobb IGTV-videók: a csatorna legsikeresebb tartalma

Röviden, képet kaphat arról, hogy publikációi meddig terjednek. De nem tudni, hogy konkrétan ki látja a profilodat. Nem valószínű, hogy az Instagram a jövőben hozzáadja ezt a funkciót, de ez megkönnyítheti számunkra ezen adatok közvetett megszerzését.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche