Igyál egész nyáron rizskvaszt, és elfelejted az ízületi fájdalmakat

Így állítják az emberek, akik kipróbálták ezt a „gyógyszert”, és kidobták a tablettákat, amiből nem sok hasznuk volt. Ez hasznos, különösen akkor, ha az Ön állapota természetesen nem kritikus. A tabletták és kenőcsök igazán ízletes alternatívája nagyon könnyen elkészíthető, de lenyűgözően előnyös. A nyári melegben is szomjoltónak bizonyul. Gyulladáscsökkentő hatása van, és megszabadítja a szervezetet a felesleges sóktól és az oxálsavtól.

Íme a recept. Szükséges hozzávalók:

• 4 evőkanál rizs;

• 3 evőkanál cukor;

• 1 evőkanál mazsola.

Elkészítés módja. A rizst jól megmossuk és egy liter vízzel felöntjük – bármilyen rizst használhatunk, de az indiai tengeri rizs – (a tibeti jógik rizsa) a legjobb. Adjunk hozzá 3 evőkanál cukrot és fél teáskanál mazsolát.

Ősi kenőcsök ízületi fájdalmakra

Ennek a keveréknek 4 napig állnia kell, hogy kvasszá alakuljon. Szűrjük le és öntsük a folyadékot egy edénybe, hűtőszekrényben tartva. Az üledéket, azaz a maradékot továbbra is felhasználhatja kovászként a következő alkalommal, mivel minden alkalommal, amikor úgy dönt, hogy új adag kvast készít, adjon hozzá 2 evőkanál rizst, 2 evőkanál cukrot és fél kanál mazsolát.

A kovász többszöri felhasználásával már a második-harmadik alkalommal érezni fogod, hogy gazdagabb ízű lesz.

Az ízületi fájdalmak teljes megszabadulásához 5 hétig rizskvasz-kezelést kell végezni. Igyon fél pohár kvast, naponta háromszor, étkezés után.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche