Igyál vizet citrommal és mézzel minden reggel. Ilyen változások jönnek.

Még mindig tétovázik, hogy a sokat emlegetett citromos, mézzel dúsított vizet beépítse-e étrendjébe? Akkor felhasználhatja Christal Davis tapasztalatait, aki egy éven át minden reggel beleélte magát ebbe a bevált gyógymódba.

Christal története egy évvel ezelőtt kezdődött, amikor influenzával küzdött. Bár a gyógyszertárból szedte a szokásos gyógyszereket, úgy érezte, ezek nem segítenek neki, és napról napra egyre gyengébbnek érezte magát. Egy nő azonban azt tanácsolta neki, hogy minden reggel igyon citrommal és mézzel kevert meleg vizet. Christal kezdetben szkeptikus volt, de végül úgy döntött, hogy megpróbálja. Más megoldás nélkül akkoriban szinte bármit elfogadna, ami teljesen meggyógyítja és fittné teszi.

Először nem hitte el.

„Több mint egy évig minden nap ittam ezt az italt. Ezalatt a testem csodálatos és váratlan módokon változott. Itt vannak azok a változások, amelyeket saját bőrömön tapasztaltam” – mondta Christal Davis. A citromos víz mézzel fogyasztása szokásává és mindennapi rutinjává vált. Nemcsak az influenzából gyógyult ki, de nem is fázott meg és nem szenvedett gyomorfájástól egész évben.

„Ki kell hangsúlyoznom, hogy soha nem hittem a természetgyógyászat erejében. Bíztam a gyógyszertárban. Valahányszor hasfájást éreztem, azonnal fájdalomcsillapítót vettem be. Különféle multivitaminokat is szedtem, hogy megszabaduljak a krónikus fáradtságtól” – mondta a nő.

Sok energia, nincs fájdalom

A fejfájás is elmúlt. Már nem iszik kávét, és reggel mindig probléma nélkül ébred. A mézes-citromos koktélnak köszönhetően végleg megszabadult a koffeinfüggőségtől, egész nap tele van energiával, jól alszik és reggel mosolyogva ébred. Egy órába telt, mire felkelt az ágyból.

Jó plusz, hogy már nem ideges. Nem is emlékszik, mikor volt utoljára feszült. Immunrendszere megerősödött, akárcsak az egész családja, akik szintén nem tudnak betelni az itallal. Egyikük sem volt megfázva egy éve.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche