INSPIRÁCIÓ: Az őszi díszek a legszebbek. És te magad is kezelheted őket

Itt az ősz és virágzik a természet! Mi lenne, ha ebből a szépségből a saját otthonunkba vinnénk? És mi lenne, ha mi magunk készítenénk, és ezzel nem csak egy új dekorációt, hanem egy élményt is szereznénk? Ebben a cikkben megtudhatja, hogyan kell csinálni – gyertyák, őszi koszorúk és gyümölcsök.

Az ősz egy olyan évszak, amelyet sokan meleg italokkal, gyertyákkal és gyapjú pulóverekkel társítunk. De ideális idő a belső tér megváltoztatására is. Akkor miért nem csinálod magad? A különböző őszi dekorációs ötletek nemcsak kreativitásod kifejezésére adnak lehetőséget, hanem megfelelő őszi hangulatot adnak otthonodnak. Tehát tegyük meg!

15 tipp az őszi dekorációhoz:

Őszi koszorú az ajtóhoz

Kezdjük otthona bejáratánál. Őszi ajtókoszorút készíthetsz természetes anyagokból, például gallyakból, fenyőtobozokból vagy akár szárított gyümölcsökből. Csak vegyél egy virágboltban szalmából vagy polisztirolból készült koszorút, és ízlésed szerint rendezd el rajta az anyagokat. Rögzítsen mindent dróttal, forró ragasztópisztollyal vagy erős cérnával, és kész!

Dekoratív gyertyák

A gyertyák az őszi szezon szinonimája. Könnyen megvásárolhatod őket, de mit szólnál, ha magad készíted el? Készítse elő a régi befőttes üvegeket. Ragasztópisztollyal ragassz rájuk az őszi leveleket. A lehetőségek végtelenek; felragaszthatod az egész leveleket vagy csak darabokat, és ez jó a poharak aljára vagy oldalára. Ha a poharak készen vannak, folytassa a viasz elkészítésével. A vízfürdő az ideális módszer a szója vagy a méhviasz feloldására. Ha szereted az illatos gyertyákat, adj a viaszhoz fahéjport vagy néhány csepp alma, narancs vagy vanília illóolajat.

Ezután összpontosítson a kanócokra. Helyezzen egy kanócot minden pohár közepére. Egy bot vagy ceruza segít abban, hogy egyenesen álljon. Helyezze a ceruzát az üveg szélére, és kösse rá a kanócot, vagy csak dőljön meg kissé, hogy függőleges helyzetben maradjon. Itt az ideje, hogy az olvadt viaszt a poharakba öntsük. Óvatosan öntse a viaszt a kanóc köré, és hagyja megkeményedni, ez több órát vesz igénybe.

Miután a viasz megkötött, távolítsa el a pálcát vagy a ceruzát, és vágja le a kanócot a megfelelő hosszúságúra. Hab a tortán szalagot vagy egyéb díszítőelemet köthet a gyertyára. És voilà! Tökéletes őszi gyertyáid vannak, amelyek nem csak jól néznek ki, de az illata is csodálatos. Ideális kiegészítője az asztalnak, ablakpárkánynak vagy akár egy kis őszi ajándéknak is szeretteinek!

Gyümölcs elrendezés

Az ősz különféle gyümölcsökben gazdag. Akkor miért ne használnád őket dekorációban? Az almát, a körtét és a sütőtököt szeletekre vágjuk, hagyjuk megszáradni, majd madzagra felfűzzük. Egy ilyen elrendezést bárhol felakaszthat a lakásban.

Szóval megvan! Három gyors, egyszerű, de hatásos őszi dekorációs ötlet, amit magad is elkészíthetsz, és egy kicsit hangulatosabbá teheted otthonodat. Az ősz túl szép ahhoz, hogy dekoráció és kreativitás nélkül átéljük.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche