Inspiráció: Egy gyönyörű őszi doboz néhány koronáért és villámmal ültetve

Források: ,

Az őszi dobozok nem unalmasak

Merítsen ihletet az ősszel legjobban kinéző növényekkel beültetett dobozokból. Mely örökzöld, esetleg virágzó növények az őszi dekoráció elengedhetetlen kellékei? Ne féljen a színek, textúrák és magasság kombinációitól. Még esős, hideg napokon is díszíthetik dobozait, amelyek csak a még hidegebb hónapok előhírnökei. Mi fogja felvidítani ablakait és erkélyeit? Gyönyörű doboz!

Szeretné tudni, hogy most mi zúg és mi van? Fajta. Nem kell, hogy a színek halmaza legyen. A formák és méretek változatossága éppoly érdekes, mint a színek. Ne féljen leszedni a nagyon különböző növényeket, ez igazán kiemeli egyediségüket. Merítsen ihletet, és nézzen meg egy kertész kezei alatt ebben a rövid videóban.

Forrás: Youtube

Dekoráció az őszi dobozban és az ablakpárkányon

A sütőtök nem a te dolgod, ez rendben van. Az Autumn sok egyéb dekorációt kíván, amelyek érdekessé és szokatlanná teszik a berendezéseit. Az őszbe a sütőtökön kívül óhatatlanul beletartoznak a különféle gyümölcsök, gallyak és rudak, lámpások és gyertyák, de kosarak, mogyoró és különféle szokatlan edények is, amelyeket elültethet.

Ha villódzó fényekre vágyunk, vegyünk zseblámpás gyertyákat, melyek megkülönböztethetetlenek lesznek az üveg mögött egy igazi gyertyától. De kikapcsolva is hagyhatja a lámpákat és a lámpákat.

Őszi zöldek vagy zöldségek?

Engedje szabadjára a fantáziáját, és kombináljon szokatlan zöldeket vagy esetleg zöldségeket. A díszkáposzta vagy káposzta esetében többféle fehér, lila vagy lila szín közül választhat. Ne hagyja ki az alkalmat, ez a fajta dekoráció mindenképpen az őszhez tartozik.

Őszi klasszikus

Ne felejtsd el a klasszikusokat az őszi virágok között. A krizantém és a hanga nem csak az őszhez szorosan kötődő gyönyörű virágai miatt használatos, hanem azért is, mert sokáig eltartanak, és később elültethetjük valahová a kertben. Válasszon a gyönyörű színes változatok közül, vagy illesszen mindent egy árnyalathoz.

Egyes növényeknek jót tesznek a hideg őszi napok

Élvezze a hideget kedvelő virágokat ősszel. Ezek közé feltétlenül tartozik az árvácska vagy a ciprus. Ezek is virágok, amelyek sok színt hoznak a dobozba. Szép pasziánszok lesznek, de más növényekkel kombinálva is jól használhatók.

Az ősz hanyag vidéki eleganciája

Nincs kedved a színekhez, és jobban vonz a vidék nyugalma és az egyszerű elegáns megjelenés? Díszítse bejáratát vagy ablakait örökzöld bokrokkal és füvekkel vidéki stílusban. A házad, a kastélyod! Rajtad múlik, hogy mit teszel az ablakba.

Őszi ületlen dobozok

Szép dobozokra vágysz, de fogalmad sincs az új növényekről, ültetésekről és kombinációkról? Nem számít, a közönséges tuja ágak vagy más zöldek csipkebogyóval, berkenye vagy borbolya gyümölcsökkel kombinálva is működnek egy ideig. A mahagóninak és a magyalnak is vannak gyönyörű termései és levelei, amelyek mindenképpen az őszhez és a közeledő télhez tartoznak.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche