Irina Tencheva nagyszerű hírekkel

Irina Tencheva nyíltan beszélt az elmúlt hónapokban tapasztalt egészségügyi problémáiról. A producer, Ivan Hrisztov felesége már többször megbetegedett Kovid-19-vel, legutóbbi fertőzése ismét nem volt mentes a hosszan tartó panaszoktól.

A szőkeség ezt osztotta meg a közösségi oldalon: „Ezen az őszi fotón egy görög szőlőhegy közepén ülök, és nagyon boldog és megkönnyebbült vagyok, mert percekkel azelőtt megnéztem egy újabb vérvétel eredményét. Augusztusban és szeptemberben figyelemreméltóan csökkent az energiám – egyfajta félálomban éltem; elaludnék, ahol leültem, sok mindent elfelejtek, időnként influenzaszerű tüneteim voltak, aztán elmúltak, hullott a hajam… Mintha nem is én lettem volna! Röviden: az eredményekből kiderült, hogy nagyon alacsony a hemoglobinom, és azt is, hogy egy újabb zúzós covid járt át rajtam, de az egyéb feltételezésekhez képest ez nagyon jó hír volt!

A tesztek eredményére várva Irina az idegösszeomlás szélére került, mert mindenféle ijesztő diagnózis cikázott a fejében. A legrosszabbtól betegnek képzelte magát. Pozícióját és egészségét azzal biztosította, hogy illóolajokkal és táplálék-kiegészítőkkel kezdett terápiát. A sokgyermekes édesanya azt tanácsolja követőinek, hogy ha az övéhez hasonló tüneteket észlelnek, végezzenek ellenanyag- és egyéb vérindikátor-vizsgálatot.

Hogy elterelje figyelmét a problémákról, Tencheva Barcelonába ment férjével, Ivan Hristovval és gyermekeikkel. Elmondása szerint ott a kedvenc időtöltésük a helyi piacok látogatása volt. „Az egyszerű örömök a mi szakterületünk. Legboldogabb pillanataink (és fotóink) a piacokon történnek.

Ott mindig valahogy eufóriában vagyunk a rengeteg íztől, emberektől és mindig eszünk valamit „menet közben”. Az egyszerű örömök a mi szakterületünk” – elégedett az egykori tévés. A több mint 10 évvel ezelőtti szerelem óta Ivan és Irina mindig harmonikus kapcsolatot mutatott. Andrej Arnaudov élettársa jelenlegi felesége jótékony hatására abba is hagyta az ivást. Hrisztov megosztotta, hogy első feleségével, Vihra Petrovával kötött házassága során nagyon ragaszkodott a kupához, mert nem érezte magát elégedettnek magánéletében. Többször bevallotta, hogy akkoriban az alkoholistává válás küszöbén állt, és rossz véget ért. Tencheva azonban jobbra változtatta. A mai naptól egészségesen él és táplálkozik, próbálkozik, sportol.

Irina is józan az év eleje óta. Azután döntött, hogy absztinens lesz, miután elolvasott egy könyvet a témáról. Az egykori VIP Brother műsorvezető és reality-sztár most elhatárolódik régi életmódjától. Nem sokkal ezelőtt még naponta ivott, hogy oldja a feszültséget, de esküszik, hogy ez már a múlté. A szőke a spirituális felé fordult, és más módokat talált az idegek ellazítására – írja a HotArena.net.

Az összes megtekintése innen

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche