Irisnek vérzett a füle, őrültség, amit az orvos kikapott belőle: a sírás határán vagyok, micsoda szégyen!

Amikor a füléből vérzve érkezett a kórházba, sokkot kapott! Egy katalán lány egy egészségügyi intézményben tett sürgősségi látogatása során fedezte fel, hogy egy lepke lakik az üregében. tájékoztat a portál. Iris Novau Díaz egy helyi kórházba ment, miután aggodalmaskodott a füléből való szokatlan vérzés miatt. Az orvos gyors vizsgálat után csipesszel távolította el a repülő rovart.

„Amikor egy poloska úgy dönt, hogy a füledben él. A fülem vérzett, és csak a szörnyeteg lábait látták. A sírás határán állok, mert hirtelen rájöttem, milyen szégyen ez.” – mondta Iris. A szorongásos videón sikoltoz, miközben az orvos lassan kihúzza a bogarat a füléből. Aztán feltartja a kamera előtt.

„Úr istenem, ezért esek pánikba, amikor meglátom őket” – írta az egyik rajongó. „Félek. Ha ez velem történne, életem végéig kómában lennék” – jelentette ki egy másik.

Az év elején egy amerikai kórházi osztályról készült megdöbbentő felvételek azt mutatták, hogy egy férfi füléből egy óriási lepkét is kihúztak. A nagy szörnyeteg ott ragadt, miközben a garázsban dolgozott. Az eset a This Came Out Of Me egyik epizódjában szerepelt, a Discovery Channel műsorában, amely szokatlan és rendkívül sürgős orvosi eseteket mutat be.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche