Itt vannak azok a dolgok, amelyek negatív energiát vonzanak otthonába. Változtasd meg őket!

A negatív energia hatással van életünkre, még akkor is, ha nem vesszük észre. Azonban távol tarthatjuk a háztól, és boldog és teljes életet élvezhetünk. Így!

Ne tartson edzőeszközöket a hálószobában
A hálószobát pihenésre és magánéletre kell használni, nem munkára és sportolásra. Az álló biciklizés vagy a számítógépen végzett munka, sőt a hálószobában tévézés is megváltoztatja a szoba energiasugárzását. Itt kell pihenni, aludni, szeretkezni…

Rendezze el – mindennek a helyén kell lennie
Régi újságok, kócos könyvek, koszos szennyes, játékhalmok, apróságok az asztalon – mindez öntudatlanul érzelmi szinten működik. Hetente legalább egyszer tedd rendbe az otthonod, hogy nyugodtnak, egészségesnek és könnyebbnek érezd magad. Dobj el régi, szakadt ruhákat, törött szemüveget, bármit, ami kellemetlen emlékeket idéz fel.

Ne hagyja felfelé a WC fedelét
Tedd szokásoddá, hogy a WC-fedelet mindig zárva tartsd, amikor nem használod. Csukja be a fürdőszoba ajtaját is. Így otthona mindig pozitív töltésű lesz.

Mossa meg az ablakokat
Ha tiszták az ablakok, a körülötted lévők tisztelni és tisztelni fognak. Amikor homályosak és piszkosak, az emberek rossz benyomást keltenek Önről. És a fény nehezebben jut be otthonába.


Főzz gyakrabban

A konyhája az otthona szíve. Ha nem használja, élete minden területe szenvedhet. Ha többet főz otthon, biztosan boldogabb és egészségesebb lesz. Ha nincs időd főzni, legalább készíts magadnak egy csésze kávét vagy teát. Ma a kandalló vagy a kályha a meghittség és a melegség szimbóluma.

Dobja el a szemetet és az ajándékokat, amelyeket nem szeret

Szabadulj meg azoktól a dolgoktól, amelyeket nem szeretsz, még akkor is, ha újak és nem használtak. Jobb, ha ajándékba adjuk, ahelyett, hogy egyik szekrényből a másikba helyeznénk át.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche