Jelzés szerint a legjobb anyós. Ha a menyének vannak fenntartásai, az nem a te hibád

Mérleg

23. 9. – 23. 10.

A Mérleg nők nagyon melegszívűek és beszédesek. Szeretnek beszélgetni, és mindent meg szeretnének oldani a menyükkel, ami persze néha kellemetlenné teheti, sőt idegesítheti. De az anyós egyáltalán nem gondolja komolyan, ő már csak ilyen, és a menyével szeretne a legbensőségesebb kapcsolatban lenni. Szóval ha nem érzed jól magad, szólj neki. De légy udvarias és empatikus, mert megsértheti az érzéseit.

A Mérleg jegyű anyós is remek szakács, folyamatosan az orrod alá viszi a finomságokat, párod pedig kicsit féltékeny, hogy sosem dicsérted ennyire az ételét. Annak ellenére, hogy nyilvánvaló, hogy anyukáddal senki sem tud hasonlítani a konyhában, néha talán sikerül felülkerekedned magadon, és megcsípni a másik fontosabb étrendjét is. Talán akkor nem áll olyan bosszúsan a tűzhely mellett, és nem veszi kegyelmére anyádat.

Vízöntő

21. 1. – 20. 2.

A Vízöntő jegyében élő anyósok nagyon okosak, karizmatikusak, viccesek és ráadásul dédnagymamák unokáik számára. Folyamatosan találnak ki nekik elfoglaltságot, viszik kirándulni és új dolgokat tanítanak nekik. Az unokák szeretik ezeket a nagymamákat. Nem úgy, hanem a menyek, akik féltékenyek rájuk. A legjobbak akarnak lenni a gyerekeiknek, ugyanakkor a nagymama mindig felülmúlja őket. Ezt nem tudják legyőzni.

Tehát nem lenne jobb, ha kegyükre venné őket, és partnerekké tenné őket gyermekes kalandrendezvényeken? Hiszen kettesben mindig jobban mennek a dolgok, anyósoddal pedig szép kapcsolat alakul ki és nem fogsz állandóan rá támaszkodni. Ha pedig nem megy, akkor le kell győznie magát, a gyerekek szeretik a nagymamát és ha megakadályozod, hogy kapcsolatba lépjenek vele, az csak ellened fog fordulni. Gondoljon erre, amikor ismét őt hibáztatja, amiért elvitte a gyerekeket a hétvégére, és már készen állt nekik egy tartalék terv.

Rák

22. 6. – 22. 7.

A rákos nők nagyon szeretőek, gondoskodóak, gondoskodóak, és mindennél jobban imádják fiaikat a világon. Mindig mindent megtesznek, amit a szemükben látnak, és ha valami nem tetszik nekik, nem félnek szembeszállni menyükkel. Ez persze idegesíti, és aztán a párját hibáztatja, amiért vele élt, és nem az anyjával. Ebben az esetben óvatosan kell eljárnia, és meg kell kérnie partnerét, hogy udvariasan magyarázza el anyának, hogy az Ön szabályai érvényesek otthon.

A Rák jegyében lévő anyósok olyan jók, hogy néha észre sem veszik, hogy ez már túl sok. Ha egy kicsit visszavágnának, velük is könnyebb lenne az élet. Különben aranyasszonyok, akik mindennél jobban szeretik a családjukat. Ha megpróbálod, biztosan találsz vele közös nyelvet, és akár barátok is lehetnek. Hiszen közös érdeketek, hogy kedvesét boldoggá tegye!

kapcsolódó cikkek

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche